Catan

I over et kvart århundrede har Catan - tidligere ‘Settlers of Catan’ - været knudepunktet for enhver brætspilsaften hele verden over. Over 40 millioner spilæsker har fundet sit nye, endelige hjem hos spilleglade mennesker, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Men én ting har ikke ændret sig alle disse år… øen Catan kan kun have én sejrherre. Bliver det dig?

Stedsegrøn familieklassiker

25 år senere er (Settlers of) Catan stadig populært; så populært endda, at spillet er blevet købt af flere end 40 millioner mennesker gennem årene. 1-4 spillere dyster om at blive enehersker over øen Catan, men det kan man kun blive, hvis man formår at erhverve sig flest ressourcer og bygge de bedste og største byer – og det kan man kun, hvis man er en ferm forretningsmand! For i Catan laver I nemlig jeres egne regler, når det gælder spillets essentielle byttehandler; I sætter selv kursen i kampen om den Catanske trone!

 

Noget for enhver

Catan er langt mere end bare grundspillet. I hele Catan-serien vil du med garanti finde noget, der passer lige til dig og din familie. Er I flere end 4? Intet problem, så spiller I bare med 5-6-udvidelsen. Har I skamspillet det og søger nye udfordringer? Prøv en af de mange, større udvidelser. For svært til børnene? Catan Junior kommer dig til undsætning. Er I kun 2? Så er Catan Duellen det perfekte svar. På farten? Catan Mini! I Catans papunivers er der noget for enhver, så hvad venter du på

VM i Catan

Spillet lever! Ikke nok med at Catan stadig ofte rammer spiseborde rundt omkring i verden afholdes der hvert andet år VM i Catan! Her dyster verdens bedste Catan-spillere om at kunne kalde sig selv for ‘verdensmester i Catan’ og vinde fede præmier (udover retten til at prale)! Så hvis du tror, du har, hvad der skal til, så meld dig til DM i Catan, og prøv lykken! Hvem ved, måske ligger en sand Catan-mester gemt i dig?