Racerbaner

Racerbaner er sjovt legetøj til børn og barnlige sjæle, der elsker fart og spænding. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af racerbaner, racerbiler og tilbehør. Carrera, Hot Wheels og Scalextric er nogle af de sejeste racerbaner på markedet – se nærmere på vores udvalg af racerbane biler og udstyr herunder.

Carrera Go Mario Kart 8Hvad gemmer der dig i æsken med Carrera Mario Kart 8 racerbanen? Det kan du finde ud af, ved at se denne video. Racerbanen er 6,3 meter lang med loop, fly-over og vejkryds og lægger op til hurtige omgangstider og dueller.

Køb Carrera Go Mario Kart 8 racerbane her

3, 2, 1 kør! De vildeste racerbaner – find dem på Bilka.dk

Er du og dit barn vild med fart og hurtige biler? Så er den vildeste racerbane det helt rigtige legetøj for jer. Racerbanen kan skabe masser af hyggestunder på gulvet i børneværelset eller stuen. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af de flotteste og sejeste racerbaner, så du finder helt sikkert den perfekte racerbane og til den rigtige pris. Køb online på Bilka.dk og 1, 2, 3 – så kan I komme i gang med at køre!

 

Racerbaner er klassisk legetøj til børn og barnlige sjæle

Racerbilerne oser af fart og venter spændt ved startlinjen. Pludselig lyder startskuddet og så racer bilerne fremad på den snoede bane! Nu er der bare ét spørgsmål: Hvilken bil kommer først i mål?

Den hurtige fartleg, som racerbaner sætter gang i, kender både børn og voksne, for racerbaner har været populære i mange år. Netop derfor er en racerbane klassisk legetøj, som børn og barnlige sjæle kan samles om og lege med sammen. Også det at bygge en sej racerbane og gøre klar til løbet er sjov leg. Med masser af forskellige racerbanestykker og alle typer af tilbehør kan I sammen skabe endeløse kombinationer. På den måde er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan de hurtige biler skal køre rundt fra gang til gang. At bygge en racerbane styrker barnets finmotorik, og racerbaner er derfor også udviklingsstimulerende legetøj.

 

Find en racerbane fra de sejeste mærker

På Bilka.dk finder du racerbaner og racerbiler fra alle de seje og kendte mærker, som Carrera, Hot Wheels, Disney og andre.

Mange af racerbanerne er med kendte figurer fra f.eks. Cars og Mario Kart, så dit barn finder helt sikkert en racerbane med en yndlingsfigur.

 

Husk batterierne!

Mange racerbaner er med batteridrevne biler, så husk at købe batterier her på Bilka.dk, hvis I skal hurtigt i gang med den sjove, fartglade leg.