Tegnetavler

Giv dit kreative barn mulighed for at udvikle sine færdigheder med en tegnetavle. Du finder mange forskellige, sjove udgaver af tegnetavler her på Bilka.dk. Tegnetavlen er både god at have derhjemme og smart til ture. Her kan du dykke ned i mulighederne. 

Tegnetavler til børn

De sjove tegnetavler har altid været et hit hos børn i alle aldre. Har du et kreativt barn derhjemme, så kan det være, en tegnetavle vil bringe glæde hos ham eller hende.

Med en tegnetavle kan dit barn få lov at lege kunstner, fordi tavlen nemt kan viskes ren efter brug. Derfor kan dit barn altid tegne noget nyt på tavlen og udvikle sine kreative evner. I kan for eksempel bruge tavlen til at tegne: 

  • Dyr

  • Tal

  • Mønstre

  • Landskaber

Med en tegnetavle får dit barn lov til at slippe fantasien løs og lege kreativt. Måske vil dit barn være interesseret i andet kreativt legetøj? På Bilka.dk kan du også finde et stort udvalg af forskelligt kreativt legetøj

Tag den kreative leg med på tur

En tegnetavle er rigtig sjov at have derhjemme. Men den er også superpraktisk at have med på turen, eller når I skal på ferie. De fleste tegnetavler fylder ikke særligt meget, så barnet kan enten have tavlen med i sin egen taske, eller du kan have den med i din håndbagage. 

Hvad enten I skal afsted på bilferie, ud i lufthavnen eller i sommerhus, så kan I tage tegnetavlen med. Den er nem for barnet selv at sidde med på sædet, og så giver det dit barn mulighed for at finde ro i kaotiske situationer, der kan opstå på rejser. 

Hvis du mangler inspiration til andre aktiviteter, du kan medbringe på rejsen, så finder du også en masse sjove, underholdende rejsespil på Bilka.dk. 

Vidste du, at vi har Danmarks største vareudvalg? Det betyder også, at vi er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. På Bilka.dk kan du blive inspireret til alt fra boligindretning til, hvordan din have skal se ud. Ubegrænset returret.