Træpuslespil

Træpuslespillenes farver og former er bare lige noget for de yngste børn. Børnene leger og øver sig samtidig på en række motoriske færdigheder, når de lægger brikkerne. Hvis du leder efter puslespil i træ, kan du købe dem her på Bilka.dk. Gå på opdagelse i udvalget af træ puslespil herunder. 

Lær med træpuslespil 

Puslespil er et hit hos rigtig mange børn. Og dermed er puslespil til børn noget, som mange finder frem i bunken af spil, når der skal leges og hygges med spil. Leg og læring går hånd i hånd, når puslespilsbrikkerne lægges, da puslespil kan være med til at udvikle forskellige kompetencer hos de mindste. 

Eksempelvis kan træpuslespil hjælpe med at styrke: 

  • Motorikken 

  • Form- og farvegenkendelse 

  • Ordforråd 

Puslespil til små børn har få, men store brikker. Brikkerne skal børnene gribe om ved hjælp af fingrene og putte hver brik ned på pladen, som mange træpuslespil har. Motiverne i puslespillene er ofte figurer med former og farver, som børnene kender til. Sidder du som forældre ved siden af, mens børnene lægger brikkerne, kan du hjælpe dem med at sætte ord på, hvad brikkerne forestiller. 

Aktivér de mindste med træpuslespil 

Puslespil er ofte ét af de første spil, som børn bliver introduceret for. Måske er det henne i daginstitutionen eller derhjemme, at de første brikker lægges sammen med forældre eller ældre søskende. 

Børn elsker at blive aktiveret, og med et træpuslespil bliver det let at gøre det. Spillene udfordrer på en sjov og lærende måde – og er det første gang, at de små børn skal lægge et puslespil, kan du med fordel vælge en variant med få brikker. 

Puslespil i træ på Bilka.dk 

På Bilka.dk finder du alt til familiens underholdning. Skal de mindste aktiveres, kan du gøre det med træpuslespil, som har søde, farverige motiver, som børnene genkender. Børnene lærer om former og farver og styrker motorikken ved at lægge puslespil. Hvis du mangler puslespil til de større børn eller til dig selv, kan du også her på siden finde mange udfordrende puslespil – nogle med flere 1.000 brikker.