Puglia vin

Puglia vin fra det Sydlige Italien er en gemt perle, når det kommer til gode vine for pengene. Herfra kan du blandt få fyldig og blød rødvin med rige frugtnoter, som er nem at nyde. Lad dig friste af vores af Puglia vin her på siden.

Hvorfor vælge Puglia vin?

Puglia eller Apulien, som området tit også bliver omtalt som,  er på tredjepladsen over Italiens største vinleverandører, når det kommer til ren kvantitet - efter Veneto og Sicilien. Den solrige og tørre region, der udgør Italiens “hæl”, gemmer på en række fine vine. På Bilka.dk kan du blandt få fingrene i de velkendte Il Capolavoro vine, hvor du kan få en fornuftig vin for pengene. Du kan med fordel prøve Puglia vin, hvis du søger efter:

  • Udsøgt Primitivo vin
  • Fyldig rødvin til rødt kød
  • Frugtrig aroma 

Du bør især overveje Puglia vin, der er lavet på Primitivo druen. Her kan du få en lækker rødvin, der har en flot aroma af blandt andet bær, svesker, nødder, kanel og mørk chokolade. Lyder det som noget for dig? Rent faktisk er Primitivo druen identisk med Zinfandel druen, som især de californiske vinbønder har taget til sig med stor stil.

Få inspiration til Puglia vin

Du kan nyde din Puglia vin til en god række af lækre retter. Vin fra Puglia er generelt letdrikkelig, og du kan især nyde vinen til retter med friske grøntsager, tomater og oliven olie. Du kan for eksempel gøre ligesom folket i Puglia, og lave smagfulde pastaretter, gratin og gryderetter, der er rig på grøntsager. Det er også en god grillvin, hvis du for eksempel godt kan lide at smide et par grøntsager som aubergine og tomater på grillen.

Rødvinen er nok Puglias vigtigste kort på hånden, men du har naturligvis også chancen for at finde en imødekommende hvidvin og rosé. Du skal ikke engang ud på en stor jagt efter det - få det lige her på Bilka.dk. Med vores store vinguide klæder vi dig desuden godt på til, at du kan vælge de rigtige vine til dit behov. Find din foretrukne vin hos os.