Aktivitetsure

De smarte aktivitetsure til voksne kan holde styr på både dagens skridt, kalorieforbrænding og søvn – mens modellerne til børn desuden også kan indkodes med påmindelser til dagens små og store opgaver. Forbind trackerne til computeren, og hold styr på hele familien. Se vores store udvalg af aktivitetsure herunder.

Aktivitetsure fra Garmin

Er du på udkig efter et godt aktivitetsur som kan tracke dagens aktiviteter? Så kan du finde alle vores Garmin aktivitetstrackere og følge dagens aktivitetsniveau.

Aktivitetsure til de mindste

Med et aktivitetsur til familiens mindste, kan du være med til at motivere til en sundere hverdag. Udover at holde øje med dit barns aktivitetsniveau, kan du også belønne dem for at tage en aktiv del i familines hverdag. Tildel børnene opgaver og motiver dem gennem uret. Her på siden kan du bl.a. finde de populære modeller fra Garmin.

Aktivitetsure – gør hverdagen til en konkurrence

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af trackere til både voksne og børn. Så kan du lægge alle informationerne ind på en computer og gøre hverdagens bevægelse til en konkurrence. Det er både sjovt og praktisk, og fordelene er mange, bl.a.:

  • Hjælp børnene med at holde styr på opgaver i hverdagen
  • Vær sikker på, at de bevæger sig nok i løbet af en dag
  • Hold øje med din egen bevægelse, og udfordr dig selv løbende

De bedste aktivitetsure hjælper dig ikke bare til at holde styr på, om du og resten af familien får bevæget jer de anbefalede 30-60 minutter, men kan også bruges som motivation til at røre jer mere og udfordre jer selv – eller hinanden.

Noget så simpelt som ’hvem går flest skridt i dag’, kan hjælpe til at motivere børn, der måske ellers ikke er så aktive. Det er en sjov og motiverende påmindelse om at få rørt jer løbende – både børn og voksne.

Vælg den bedste aktivitetsur

Der findes rigtig mange forskellige modeller I vores sortiment, og derfor kan det også være svært at finde den, der passer bedst til dine behov. Her er et overblik over de tre kategorier du kan inddele trackerne i, så du lettere kan finde den, der passer til dig.

  • Skridttælleren: Den mindst avancerede aktivitetsure er skridttælleren. Den fortæller dig, hvor mange skridt du går, hvornår du har siddet ned for længe og måler din puls.
  • Aktivitetstrackeren: Disse modeller kan holde styr på forskellige former for træning, puls og hvile og kan tilsluttes din computer, så du kan tracke din udvikling.
  • Udvidet aktivitetstracker: Her kan du ikke bare tracke fysisk aktivitet, men også svare på sms’er, mails og tjekke dit dagsskema fra håndleddet.

Vi har et stort udvalg af trackere i vores varesortiment. Rul op, og find din nye aktivitetsur!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til aktivitetsure