Træningstøj til voksne

Mangler du nyt tøj til træning? På Bilka.dk finder du et stort og varieret udvalg af træningstøj til mænd og kvinder. Her på siden kan du opdage alt fra træningstrøjer til sports BH’er, der passer til sæsonen og den form for træning, du dyrker. 

Populære mærker

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Find træningstøj til din måde at være aktiv på 

Uanset hvilken form for sport eller motion, du dyrker, kan det være nok så rart at have træningstøj på. Træningstøj er nemlig designet til at være funktionelt, velsiddende og komfortabelt, så du kan bevæge kroppen helt frit og nemmere yde dit bedste under træningen. 

På Bilka.dk har vi tøj til træning, der passer til alle mulige forskellige former for motion og sport. Så hvad end du er til styrketræning, løb, yoga, dyrker en anden bestemt sport eller blot leder efter behageligt tøj til de afslappende og langsomme dage, kan du sørge for at være klædt komfortabelt på. 

 

Tips til at finde det bedste tøj til træning 

Dette rette træningstøj kan gøre en vigtig forskel i din træning. I den forbindelse er det en god idé at kigge efter tøj til træning med de rette egenskaber, der lader dig bevarer mest mulig komfort under træningen. Gå derfor blandt andet efter:  

  • God pasform — Træningstøj bør være velsiddende, i strækbare materialer og sikre minimal gnidning mod huden for den bedste komfort.  

  • Svedtransporterende egenskaber — Træningstøj skal kunne transportere sved væk fra kroppen, så du undgår, at dit tøj bliver drivvådt og føles tungere. 

  • Åndbare materialer — Med åndbare materialer kan du nemmere undgå at føle dig overophedet under træningen.  

På Bilka.dk har du gode muligheder for at finde tøj til træning, der sidder godt på kroppen og bidrager til at opretholde en god komfort under din træning.  

 

Træningstøj til både sommer og vinter 

På Bilka.dk tilbyder vi træningstøj til mænd og kvinder til alle årets sæsoner. Til forår- og sommervejret kan du opdage let og åndbart træningstøj såsom træningsshorts, trænings T-shirts og træningstoppe, der effektivt holder dig komfortabel under varmere vejrforhold. Til efterår og vinter kan du med fordel satse på langærmede træningstrøjer, hættetrøjer, lange træningstights eller sweatbukser.