Herre gummistøvler

Uanset om du mangler et par gummistøvler til jagt eller til en tur på legepladsen med børnene, kan du finde et par på Bilka.dk. Vi har et hav af modeller i forskellige farver og størrelser. Udforsk udvalget her, og bestil dine nye gummistøvler.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Køb dine nye herre gummistøvler på Bilka.dk

Mangler du nogle nye gummistøvler, der kan holde dine fødder og tæer tørre og varme i alt slags vejr? Så tag et kig på vores udvalg af gummistøvler til mænd på Bilka.dk. Vi har både lange og korte gummistøvler, så du ka’ finde den model, der passer bedst til dig. 

 

Gummistøvler til mænd i alverdens farver

Har du en lækker regnjakke? Så find et par gummistøvler, der matcher. Vi har gummistøvler til mænd, der omfavner hele farveskalaen, så du altid kan finde et par, der matcher dit regntøj. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af herre gummistøvler i de klassiske farver, som passer til alt. Her kan du blandt andet finde:

  • Mørkegrønne gummistøvler

  • Navyblå gummistøvler

  • Sorte gummistøvler

 

Skal du have lange eller korte gummistøvler til mænd?

Der er forskel på de forskellige gummistøvler til mænd i vores sortiment. Du ka’ nemlig finde både de klassiske lange modeller, men vi har også et stort udvalg af de smarte og moderne gummistøvler til mænd i kort design.

 

Lange herre gummistøvler

De lange gummistøvler til mænd er ideelle til, når det regner, og du skal ud ad huset. De lange modeller dækker naturligvis mere af benet, og du ka’ trække dine regnbukser udover, så du får optimal beskyttelse mod det våde vejr. Skal du en tur i skoven eller på legepladsen med børnene i regnen, så er et par lange gummistøvler et godt valg. 

 

Korte herre gummistøvler

De korte modeller er mere moderne, og de er helt perfekte, når du skal udenfor, efter regnen er faldet. De dækker en mindre del af dit ben, men de holder stadig fødderne tørre, hvis du kommer til at træde i en vandpyt, eller når du går i det våde græs. Korte gummistøvler til mænd er et godt valg til de dage, hvor det ikke regner, men stadig er vådt.