Badebukser til mænd

Sommeren er her, og du skal måske ud og nyde det gode vejr på stranden eller ved poolen, og udnytte de skønne solstråler. På Bilka.dk har vi et fedt udvalg af badeshorts til mænd, så du kan se smart ud mens du soler og bader.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Find din strandløve frem med badeshorts til mænd

Mange mænd ønsker sig nogle fede badeshorts, som de med stolthed kan vise frem. Så kan de nemlig slippe deres indre strandløve løs og vise, hvem der har de fedeste badeshorts. Derfor har vi også flot udvalg af forskellige badebukser til mænd, så du forhåbentlig kan finde et par, du kan lide. 

Et par stilfulde badebukser til mænd kan du også bruge til andre formål. Det kan være til almindelig brug i haven, en gåtur i en betagende storby eller andre afslappende oplevelser i løbet af dagen. Du kan derfor regne med, at du vil finde et par badeshorts, som passer til dig og din lejlighed.

Du er dog ikke en rigtig strandløve uden også at eje et par fede solbriller til de solrige dage. Og med et par nye, smarte badeshorts, så kan sommeren bare komme an. 

 

Pas godt på dine nye badeshorts

Selvom vores badeshorts er i god kvalitet, er det vigtigt, at du også passer på dem. For der er ingen grund til, at du slider mere på dit nye badetøj end højst nødvendigt. Nedenfor har vi nævnt nogle gode råd, som er værd at huske på:

  • Vask dine shorts, når du har badet i klorvand, da det er bedst for materialerne 

  • Vær opmærksom på rutschebaner og saunaer, da de slider på dine badebukser

  • Vask dine badebukser i hånden - vaskemaskiner slider på badetøjet

Hvis du bestiller den forkerte størrelse, det forkerte motiv eller design, så har du heldigvis ubegrænset returret på Bilka.dk. Det gælder, så længe emballagen er original og intakt, samt at du kan fremvise en gyldig kvittering. Vi ønsker nemlig, at du får en god oplevelse hos os. Det har aldrig været nemmere at købe badebukser til herre, end det er på Bilka.dk.