Polo shirts til mænd

Opdatér din garderobe med en ny polo shirt. Her på siden finder du et alsidigt udvalg af smarte og klassiske polo shirts til mænd i forskellige farver og stilarter. Uanset lejlighed og din personlige stil, har vi sikkert en polo T-shirt for dig. 

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Iklæd dig en polo shirt til enhver lejlighed 

Polo T-shirten er blandt de absolutte favoritter for mænd i alle aldre, unge såvel som ældre. Det skyldes i høj grad deres alsidige stil og de utal af forskellige designs og farver, der gør dem til et oplagt valg til langt ved langt de fleste lejligheder. Med polo shirts til herre får du den klassiske stil fra skjorter og den behagelige komfort fra T-shirts, og derfor er det for mange mænd helt naturligt at have mindst én polo shirt i sin garderobe. 

Der er mange muligheder for at få brugt din polo T-shirt. Den er blandt andet et godt valg til de varme sommerdage på kontoret, men den er også god at pakke med på ferien eller hoppe i, når du bare slapper af derhjemme. Samtidig har du ved de mere festlige lejligheder mulighed for at skifte skjorten ud med en polo shirt, hvis du foretrækker en lidt mere afslappet dresscode. Du kan dog sagtens stadig have din blazer på, hvis du vil, uden du rammer helt ved siden af kurven med dit outfit. 

 

Shop smarte polo shirts til mænd på Bilka.dk 

På Bilka.dk har du gode muligheder for at finde en smart polo shirt til mænd, der falder lige i din smag. Vi har polo shirts i flere klassiske farver, der aldrig går af mode, og som du nemt kan style med et væld af dine yndlingsoutfits.  

Du kan naturligvis også få polo shirts til herre i mere kulørte nuancer, hvis du gerne vil sætte lidt mere fart på farverne. Vores forskellige polo designs passer godt til både jeans, shorts og habitbukser samt habitjakker, så du frit kan sammensætte dit foretrukne look. Find alle dine polo-favoritter lige her på Bilka.dk.