Badedragter til damer

Skal du en tur i svømmehallen, eller måske på ferie til de varme lande, så kan du hoppe i vandet med en helt ny badedragt fra Bilka.dk. Vi har samlet et stort udvalg af badedragter i forskellige farver og størrelser.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Smarte badedragter til kvinder i forskellige farver

Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af badedragter i forskellige farver. Find en badedragt i din yndlingsfarve, og bliv klar til en tur på stranden eller i svømmehallen. Du ka’ også finde badedragter med forskellige mønstre og smarte udskæringer, der passer til din stil. Så kan du se brand-godt ud og ligne en rigtig strandløve.

Find en sporty badedragt til svømning

En badedragt bliver som regel forbundet med atleter og svømning - og det er der god grund til. De sporty badedragter sidder nemlig tæt ind til kroppen, så du ka’ svømme gennem vandet uden besvær. En sporty badedragt er altså ideel til dig, der gerne vil ud at svømme nogle baner i svømmehallen eller tage en tur ud på det dybe vand ved stranden. 

Køb en smuk og feminin badedragt til damer

Er du mere til at ligge på stranden eller ved poolen og slikke sol? Så kan du også finde flotte og feminine badedragter til damer, der kan fange enhvers blik. Vi har nemlig skønne badedragter med smukke og fine detaljer, såsom snore og flotte udskæringer. De feminine badedragter passer perfekt til en ferie sydpå enten med familie eller veninder, hvor du skal ligge og slikke sol dagen lang - og selvfølgelig tage en lille dukkert en gang imellem.

Husk alt tilbehøret

Du ka’ matche din badedragt med et par gode solbriller og en strandtaske, hvor du ka’ have alt dit tilbehør med i. Når solen går ned, og du stadig ligger på stranden og hygger med familien eller veninderne, kan kulden godt komme snigende. Det kan derfor være en god idé at tage en varm sweater med på stranden, så du ikke begynder at fryse. Derudover er det vigtigt at huske de kolde drikkevarer, så du ikke dehydrerer.