Underbukser til børn

Alle børn har brug for et par gode underbukser, der sikrer komfort dagen lang og støtter op om fri leg og bevægelse. Her på siden finder du smarte underbukser til børn, inklusive hipsters og boxershorts, i mange flotte farver og med forskellige børnevenlige mønstre samt motiver.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Udforsk smarte og behagelige underbukser til børn

På Bilka.dk finder du en flot samling af underbukser til børn for både drenge og piger, der inkluderer en lang række af smarte hipsters og boxershorts. Skal det være et ensfarvet eller multifarvet par? Hvad med et par underbukser til børn med smarte mønstre eller motiver? Uanset hvad du og dit barn foretrækker, kan du vælge blandt et væld af underbukser til børn i skønne designs. 

Komfort og kvalitetsmaterialer er dog det, der er mest vigtigt for dit barn, når det kommer til stykket. Her på siden kan du for eksempel få hipsters og boxershorts til børn i GOTS-certificeret økologisk bomuld samt modeller, der er godkendt efter OEKO-TEX® Standard 100. Du kan også købe børneunderbukser i pakker med tre par, så du nemt og hurtigt kan få fyldt dit barns skuffe med underbukser op. 

 

Hvornår er det på tide at skifte fra bodystocking til underbukser?

Er dit barn stadigvæk lille, og er du usikker på, om tiden er inde til at skifte bodystockingen ud med et par børneunderbukser? Der kommer naturligvis et tidspunkt, hvor babytøj og bodystockings simpelthen ikke længere passer til dit barn. De fleste bodystockings går kun op til størrelse 100/104.  

Dertil er det forskelligt fra barn til barn, hvornår de er klar eller nødt til at begynde med børne underbukser. Som regel er det fra omkring to års-alderen, og når de begynder at pottetræne, at det kan være på tide at skifte bodystockingen ud med underbukser samt undertrøje. 

Hos os kan du finde underbukser til børn, der starter fra størrelse 98/104 og gå helt op til størrelse ti år. Har du desuden brug en ekstra hjælpende hånd til at vælge en passende størrelse underbukser til dit barn, kan du tage et kig på vores størrelsesguide til børn.