Shorts til drenge

Mangler din dreng nye shorts? Her på siden har vi shorts til drenge i alle regnbuens farver og med seje mønstre. Dermed er der et par shorts til enhver smag. Køb nye drengeshorts på Bilka.dk, hvor vi har skarpe priser.

Størrelsesguide til baby

Det kan være svært at finde den rigtige tøjstørrelse til de mindste. Derfor hjælper og vejleder vi dig til at finde den rigtige størrelse til baby.

Køb smarte shorts til drenge på Bilka.dk

Mangler du et par nye shorts til din dreng? Her på siden kan du finde et stort udvalg af shorts i flotte designs, som din søn kan lege i, når det er varmt udenfor. Ikke nok med at vi har flotte og praktiske shorts, så kan du også købe dem i alverdens størrelser, så du ka’ købe et par shorts til både små og store drenge. Har du også en pige, der mangler nye shorts? Vi har også et stort udvalg af smarte pigeshorts.

 

Bliv sommerklar med shorts til drenge

Med et par af vores shorts kan dine børn blive helt klar til sol, sommer og varme. Vi har nemlig behagelige shorts i sommerlige farver, som passer perfekt til de skyfrie dage, hvor solens stråler rammer lille Danmark. Eksempelvis er et par shorts i lys denim helt geniale om sommeren.

Det er selvfølgelig ikke hver dag, at solens stråler er varme nok til, at vi kan være udenfor i et par shorts. Derfor kan du også købe et par knickers eller tage et hurtigt smut forbi vores udvalg af lange bukser til drenge.

 

Drengeshorts og T-shirts går hånd i hånd

Til et par fede shorts til drenge hører en smart T-shirt til børn hjemme - specielt om sommeren. På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af både kortærmede og langærmede T-shirts til børn, som du nemt kan matche med et par seje drengeshorts. 

 

Ubegrænset returret

På Bilka.dk tilbyder vi dig ubegrænset returret på alt vores tøj til børn. Det kan være svært at ramme rigtigt med størrelser, når børnene er i voksealderen. Derfor kan du altid ombytte og returnere dine varer købt på Bilka.dk, såfremt varen er i intakt og original emballage, og du ka’ fremvise en kvittering på købet.