Bukser til drenge

Som forælder er du måske klar over, at bukser og jeans skal holde til leg, tumlen og spændende oplevelser. Med vores bukser til drenge kan din søn bruge dem til mange lejligheder. Gå derfor på opdagelse nedenfor, og læs mere om bukser og jeans til drenge.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Drengebukser til den vilde leg

Drenge har tendens til at lege vildt, og det skal de naturligvis også have lov til. Til den sjove leg bør din søn derfor have sig et par slidstærke bukser, så han er godt forberedt til dagens strabadser. Vores bukser og jeans finder du i spændende farver og i ensfarvet modeller i god kvalitet. 

Du har rig mulighed for at finde bukser til drenge i forskellige størrelser i vores sortiment, så du forhåbentlig finder det par bukser, som passer godt til din søn. 

 

Sådan finder du de rette bukser til drenge

Det kan desuden være en jungle at finde ud af, hvilken størrelse der er den rette til din søn. Derfor har vi samlet nogle gode råd nedenfor, som er værd at huske på.

  • Du bør være opmærksom på livvidde i bukserne, så de ikke sidder for stramt eller løst

  • Skridtlængden bør passe med din søns ben, så de ikke er for lange og korte

  • Hvis din søn skal bruge bukserne til aktive begivenheder, så kan du med fordel kigge efter bukser med stretch

Det virker som simple råd, men det er nogle af de vigtigste parametre, når du skal vælge nye bukser. For eksempel er stretch med tiden blevet meget populært, da de ofte føles som joggingbukser - også selvom de er designet som pæne bukser. De er altså skønne at have på, så barnet nærmest får en følelse af ikke at have dem på.

 

Derfor er stretch også ideelt, hvis det er tid til fodbold, leg udenfor eller andre sjove begivenheder, da chancen for at bukserne går op i syningen er minimal. Som du måske ved som forælder, så  ændrer børns smag sig tit, og derfor tilbyder vi ubegrænset returret på din søns nye bukser, hvis det er den forkerte størrelse.