Unisex babytøj

Når storken melder sin ankomst, kan der være mange ting at skulle købe ind. Babytøj er bare én af tingene, som den lille ny skal bruge fra første gang, guldklumpen kommer til verden. Vil du gerne købe unisex babytøj til den nyfødte, finder du et bredt udvalg af babytøj i neutrale farver og styles på Bilka.dk. 

Populære kategorier

Størrelsesguide til baby

Det kan være svært at finde den rigtige tøjstørrelse til de mindste. Derfor hjælper og vejleder vi dig til at finde den rigtige størrelse til baby.

Forskelligt unisex babytøj i neutrale farver 

Baby- og børnetøj køber du i forskellige typer og i mange farver på Bilka.dk. Se sortimentet af babytøj i klassiske, neutrale jordfarver i form af hvide, grå, sorte, brune og sandfarvede nuancer. 

Køber du babytøj i neutrale, unisex farver, byder udvalget bl.a. på: 

  • Bodystockings: Bodyer fungerer godt som undertøj under bukser eller nederdele og bliver brugt året rundt, da de er i kortærmede og langærmede modeller. Samtidig er det nemt at skifte bleen, når barnet har en body på, da du ikke skal have flere stykker tøj af. 

  • Bukser: Sweatbukser og leggings bliver brugt som bukser til babyer. Afhængig af hvilken årstid der er, kan du iklæde din baby i tynde, tætsiddende leggings eller lune sweatbukser. 

  • Trøjer: Bluser og cardigans er oplagte, når det er lidt køligere, og babyen skal have en trøje over sin body. 

Vil du putte den lille ny i unisex babytøj, er der med andre ord forskelligt tøj at vælge imellem på Bilka.dk. Fælles for tøjet er dog, at det alt sammen er et sikkert hit i enhver børnetøjsgarderobe. 

 

Babytøj i unisex til den lille ny 

Børn er børn. Den ene dag kan de passe én størrelse i børnetøj, og den næste dag er de nærmest vokset ud af størrelsen igen. Sådan et scenarie kan mange forældre sikkert nikke genkendende til. Når børnene vokser med lysets hastighed, er der også en hyppig udskiftning af tøjet. 

Er dit barn vokset ud af sit babytøj i unisex, kan tøjet måske gå i arv til andre søskende eller babyer i venne-omgangskredsen. Så kan andre også få glæde af tøjet. 

 

Køb babytøj i unisex på Bilka.dk 

Har du en nyfødt eller en baby, eller skal du købe til nogen, der har, er Bilka.dk et godt sted at købe tøj fra. For vil du gerne putte det lille, nye familiemedlem i unisex babytøj, er der et bredt sortiment at kigge nærmere på. Vil du i stedet købe babytøj i andre farver end de neutrale, er der også meget at vælge imellem inden for eksempelvis heldragter, bodystockings eller babyhuer