Adventsgaver til voksne

Få inspiration til årets adventsgaver til ham og hende

Har du styr på adventsgaverne i år? Julen er en helt særlig tid, hvor der mange steder bliver skruet ekstra op for hyggen, og vi glæder hinanden med nærvær og hygge. Måske er det dine forældre, der skal forkæles med adventsgaver i år, eller måske er du på udkig efter idéer til adventsgaver til kæresten. 

Det kan være svært at finde på adventsgaver eller kalendergaver til voksne, men det er så hyggeligt at give. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde på adventsgaver til dem, som du holder af. Vi har samlet en masse gode idéer til adventsgaver til ham og hende.

Lav din egen pakkekalender

Når du laver din egen pakkekalender, kan du helt selv bestemme, hvad de enkelte kalendergaver skal indeholde. Der findes mange færdige pakkekalendere derude, men vi synes altså, at det er hyggeligt selv at vælge gaverne. Du kender din gavemodtager allerbedst, og derfor kan du også selv lave den bedste pakkekalender.

Spørgsmålet er bare, om du skal ud og have fat i fire adventsgaver eller en lille kalendergave til alle 24 dage. Vælger du at gå med adventsgaver, kan det være at budgettet rækker til lidt større gaver, men det kan også være hyggeligt at stå op til en lille pakke hver morgen i december. 

Du kan skrive små numre på kalendergaverne og lægge dem i en fin kurv. Du kan også hænge dem op på en dekorativ snor og lade det være en del af julepynten derhjemme. Laver du adventsgaver til ham eller hende, som du bor sammen med, kan du også hver søndag lægge adventsgaven i julesokken.

Adventsgaver til ham 

Det kan være en udfordring at finde adventsgaver til mænd, hvis det altså ikke skal være nye sokker eller underbukser hvert år. Selvom ønskerne ikke vælter ud af ham, så vil han stadig sætte stor pris på fine adventsgaver eller kalendergaver, som du har valgt til lige præcis ham.

En god idé til en adventsgave er en god barbermaskine. De findes i mange forskellige prisklasser, og med forskellige funktioner og ekstra tilbehør. Går din gavemodtager meget op i sit hår eller skæg, kan du også købe noget lækker skægolie eller voks til håret. 

Kan din kæreste, mand eller far lide at stå i køkkenet? Så kan en oplagt adventsgave være køkkentilbehør. Måske en god pande eller nyt grilltilbehør. Er han mere en læsehest? Så kan det være, at du skal kigge efter en god bog - måske en biografi eller den nyeste udgivelse fra hans yndlings krimiforfatter. 

Elektronik er også altid en sikker vinder. Et par nye høretelefoner til træningen eller en god højtaler til hjemmet. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af alt inden for musik, så det er bare med at gå på jagt. 

Det kan jo også være, at han rent faktisk mangler nye sokker eller underbukser. Og så er det selvfølgelig også en rigtig god adventsgave eller kalendergave. Og så kan du da passende gå efter et par sjove julesokker eller juleunderbukser

Adventsgaver til hende

Skal du købe adventsgaver eller kalendergaver til din kæreste eller kone? Så har vi selvfølgelig også samlet nogle gode idéer til adventsgaver til hende. Om du har valgt at gå med fire adventsgaver eller 24 små kalendergaver, så kan du helt sikker finde god inspiration. 

Hårstylingsprodukter og - apparater kan være en god adventsgave eller kalendergaver. Det kan være en ny hårtørrer eller krøllejern, men du kan også købe hendes yndlings hårolie eller en lækker shampoo, som dufter godt. 

Er din gavemodtager vild med ting til hjemmet? Så kan det være den oplagte adventsgave. Det kan være små pynteting, pyntepuder eller fine ting til borddækningen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af alt til hjemmet og find den perfekte adventsgave til hende, som du holder af. 

Ting til køkkenet kan også være en god mulighed. Måske elsker hun at bage. Bageforme eller andet bageudstyr er en god og brugbar adventsgave, som din kæreste kan have meget glæde af.

Der er selvfølgelig mange muligheder, når du skal købe adventsgaver til hende, og du kender din gavemodtager bedst. Idéer til små kalendergaver kan også være hendes yndlingsslik, en god bog eller måske noget nyt julepynt

Adventsgaver til forældre 

Dine forældre har sikkert købt adventsgaver eller kalendergaver til dig i mange år. Nu er det måske din tur til at sammensætte din helt egen pakkekalender til dem. Dine forældre vil helt sikkert synes, at det er hyggeligt med små gaver fra dig i december. 

Vil du give fælles adventsgaver til dine forældre, kan ting til hjemmet være en god idé. Det kan være, at du ved, at de mangler noget helt specifikt i køkkenet. Måske ønsker de sig nye håndklæder til badeværelset. En god adventsgave kan også være noget fint pynt til julebordet. 

Går dine forældre meget i haven om sommeren? Så kan en fin adventsgave også sagtens være noget til haven, som de kan få glæde af, når foråret titter frem. Du kan også finde noget fint belysning til haven.

Skal I holde jul sammen? En sjov adventsgave kan være matchende julesweatre eller julesokker, som dine forældre kan have på juleaften eller til den årlige familie julefrokost. 

Find dine adventsgaver og kalendergaver på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af idéer til adventsgaver og kalendergaver. Du finder gaveidéer i forskellige prislejer, og du finder gaver for enhver smag. Du kan nemt købe dine adventsgaver til både ham og hende og forældrene på Bilka.dk. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af adventsgaver til børn. 

Spred juleglæde og ekstra hygge i december med fine adventsgaver og kalendergaver til dem, som du holder af. Husk at du på Bilka.dk har ubegrænset returret, så din gavemodtager nemt kan bytte en adventsgave. 

Jul på Bilka.dk