Barbermaskiner

Slip for sløve barberblade når skægget eller håret skal barberes og trimmes. På Bilka.dk finder du barbermaskiner fra kendte brands som Philips og Braun som kan hjælpe dig med barberingen. Find den model, der passer til dit behov, og bestil den hjem i dag. 

Populære mærker

BEDSTE BARBERMASKINE

Hvis du er på jagt efter den bedste barbermaskine, er der flere parametre, du bør forholde dig til. Læs guiden og få gode tips her til at vælge den bedste barbermaskine.

Få trimmet skægget med en barbermaskine

Har du skæg, og synes du, at den almindelige barberskraber er lidt for sløv til at få alle hårene med? Så er en god barbermaskine eller shaver din redning. Den klarer nemt og effektivt barberingen om morgenen.

Overvej eventuelt en barbermaskine med trimmer-funktion, der kan bruges både til skægget og til håret på hovedet. Selvom skaldet eller karseklippet umiddelbart må betegnes som nemme frisurer, fordi der ikke er noget hår at sætte om morgenen, så er det alligevel to looks, der kræver opmærksomhed og pleje, hvis de skal vedligeholdes. Det kan heldigvis nemt klares med en god barbermaskine, og sådan en finder du i vores udvalg af barbermaskiner på Bilka.dk.

Er du på udkig efter en barbermaskine til barbering af ben? Så tjek vores udvalg af ladyshavere og epilatorer, der er helt perfekte til formålet.


Barbermaskiner – også til brug i badet

Det er forskelligt, hvornår man foretrækker at barbere sig, men ét er sikkert: Barberingen skal kunne klares så nemt som muligt. Derfor har vi et stort udvalg af ledningsfrie barbermaskiner, der ofte også er mulige at tage med i badet, så du let kan klare både bad og barbering i én og samme omgang. For at give dig det bedste resultat, kan du overvej følgende produkter:

  • Barberskum: Før barbering anbefaler vi, at du anvender barberskum. Det er perfekt til at blødgøre skægstubbene og beskytte huden mod dit barberblad. Det er især godt til dig, der ofte er på farten eller tit ender med at have rigtig travlt om morgenen.
  • Aftershave: Efter barbering bør du anvende en god aftershave, der plejer og beroliger den sarte ansigtshud, så du undgår knopper og rødme, når du har givet hage og kinder en omgang med barbermaskinen.


Køb din barbermaskine på Bilka.dk

Her på siden finder du vores store udvalg af barbermaskiner fra kendte mærker som Philips og Braun. Når først du har prøvet en rigtig barbermaskine, går du næppe tilbage til at bruge en skraber til at tæmme skægget. Køb din næste barbermaskine eller shaver online på Bilka.dk og glæd dig til en barberingsoplevelse i absolut verdensklasse.