Elektriske terrassevarmere

Med en terrassevarmer med el kan du smart og nemt opvarme din terrasse. Hos Bilka.dk finder du mange lækre og brugervenlige kvalitetsløsninger fra mærker som HORTUS og IMUS.

Vælg den rigtige terrassevarmer

Vil du gerne forlænge de lune aftner? Med en terrassevarmer kan du sidde lidt længere denfor og nyde din have eller altan. Læs om fordele og ulemper ved elektriske terrassevarmere og dem der bruger gas.

Behagelig varme med en el-terrassevarmer på de kølige sommeraftener

Selvom vi heldigvis ofte kan nyde godt af lune sommeraftener, kommer vi heller ikke udenom, at det fra tid til anden kan blive lidt køligt udenfor på terrassen. Det er der heldigvis råd for, og med vores terrassevarmere med el her fra sortimentet får du blandt andet følgende fordele:

  • En praktisk terrassevarmer, der er nem at sætte til efter behov
  • En kompakt og diskret løsning til opvarmning udendørs
  • Mulighed for at sidde ude længere og nyde solen gå ned

 

Det er skønt at nyde det sidste af dagen udendørs, og med en terrassevarmer med el behøver du ikke at slæbe tæpper eller ekstra trøjer med udenfor, når du gerne vil se solnedgangen eller snuppe et ekstra glas vin på terrassen inden sengetid. En elektrisk terrassevarmer er nem at tænde og giver en god og behagelig varme, der gør det ekstra rart at sidde ude.

 

Hvorfor terrassevarmer med el?

Vælger du en terrassevarmer med el, kan du bruge strømmen fra dine egne elstik frem for at skulle investere i gas som til en gas-terrassevarmer. Det er nemmere i hverdagen, hvor el-terrassevarmeren er lige til at sætte til, når behovet opstår, eller når du ved, at I har tænkt jer at bruge aftenen udendørs på terrassen – eksempelvis til spisning af aftensmad. Vælg din favorit her blandt vores mange forskellige modeller i et væld af skønne designs, der passer ind på langt de fleste terrasser.

 

Fordele ved el-terrassevarmer:

  • Driftsomk. pr. time er ca. 3-4 kr. sammenlignet med ca. 12-15 kr. pr. time med en gasvarmer.
  • Må anvendes indendørs også, hvor gas kun må anvendes udendørs.
  • Kort opvarmningstid på ca. 1-5 sekunder sammenlignet med ca. 10 min. med en gasvarmer.
  • Energiudnyttelse på ca. 80%- 90% sammenlignet med ca. 40% med en gasvarmer.

 

Se også vores øvrige produkter til at skabe et hyggeligt udemiljø i haven lige her, hvor du finder alt til både indretning samt pasning og pleje af din have.

 

Køb din nye el-terrassevarmer online hos Bilka.dk

Gå sommeren og de tidlige efterårsdage godt i møde med en terrassevarmer til haven. Vælg en model med el, og oplev den skønne varme, der breder sig på behagelig vis, imens du kan nyde sommerdagene udendørs lidt længere. Der er intet mere skønt end at spise udendørs eller at drikke et godt glas et eller andet på terrassen, når muligheden byder sig, så udnyt terrassen og alle dens muligheder ved at investere i en af vores smarte terrassevarmere i dag. Vi har altid skarpe priser, et bredt udvalg af modeller og de bedste mærkevarer, så du ka' føle dig helt tryg ved at handle hos os, når du står og mangler en terrassevarmer til dit udemiljø.