HEAT1 terrassevarmere

At sidde længe ude på aftenen er bare hyggeligt. Endnu bedre bliver det, hvis du har en HEAT1 terrassevarmer til at varme kroppen. Alle vores modeller giver høj ydeevne og med mulighed for individuel varmeindstilling. Køber du HEAT1, køber du stilrent design med uundværlig funktionalitet.

HEAT1 er din fremtidige løsning

Med det stilrene design, enkle og smarte løsninger er HEAT1 fremtidens terrassevarmer. Hvorfor? Simpelthen fordi du ka’ få individuel regulering af temperatur, hurtig start af varmen og op til 98 procent mindre lys end fra en almindelig terrassevarmer. 

  • Op til seks forskellige effekttrin

  • Mulighed for ekstra god varmefordeling

  • Kan monteres på væggen eller flytbare stativer

Flere af vores modeller fra HEAT1 har også en fjernbetjening, så du nemt kan tænde og slukke eller justere varmen. Det er altså ikke så underligt, at både professionelle såvel som kvalitetsbevidste forbrugere køber HEAT1. Skal du være med på god kvalitet? Se alle vores terrassevarmere her, og få ubegrænset returret.

Hvilken HEAT1 terrassevarmer skal du købe?

Der er som sagt mange fordele ved at vælge en terrassevarmer fra HEAT1. Dog har de hver især fordele og ulemper, som måske ikke egner sig til netop dit behov. Mange foretrækker for eksempel en fritstående terrassevarmer. Andre er mere til væghængte. 

Her kan et kompromis være et integreret monteringsbeslag med vippefunktion. Den åbner muligheden for både at montere varmelampen på væggen eller på et flytbart stativ fra HEAT1. Så får du behagelig varme der, hvor du ønsker det.

Du skal endvidere tænke over, hvor meget lys du ønsker fra din HEAT1 terrassevarmer. Flere af dem kommer med 98 procent mindre lysafgivelse i forhold til Low Glare røret. 

Tjek vores store udvalg af udendørslamper, hvis du mangler belysning til boligen.

Vil du gerne betale lidt ekstra, så gå efter en model, hvor der er mulighed for at indstille effekten efter dit behov. Hvad du ender med at vælge, er helt op til dig.