Infrarød terrassevarmer

Vil du gerne kunne bruge terrassen mere og længere, er en infrarød terrassevarmer det helt rette for dig. Den kan hurtigt varme op, så du kan holde varmen. Find modeller til bord, gulv og loft. Se vores store udvalg af terrassevarmere herunder.

Vælg den rigtige terrassevarmer

Vil du gerne forlænge de lune aftner? Med en terrassevarmer kan du sidde lidt længere denfor og nyde din have eller altan. Læs om fordele og ulemper ved elektriske terrassevarmere og dem der bruger gas.

Infrarød terrassevarmer giver flere hyggelige aftener på terrassen

Når det bliver koldt om aftenen, er det naturligt, at du gerne vil trække ind. Det behøver du dog ikke med en terrassevarmer, der dermed kan give flere og længere aftener på terrassen.

  • Giver dig længere aftener på terrassen
  • Kan flyttes rundt, alt efter hvor du vil sidde


Mange infrarøde terrassevarmere er lette at flytte. Hvis du derfor rykker rundt på havebordet med jævne mellemrum, er det en oplagt mulighed for dig.

 

Sådan vælger du den rette infrarøde terrassevarmer

Der er en række detaljer, som du bør tænke over, når du skal vælge en infrarød terrassevarmer. Her er de vigtigste.

  • Hvor skal du bruge den? Du kan få terrassevarmere, der kan hænge i loftet, kan stå på gulvet eller på bordet. Du skal derfor være opmærksom på, hvordan du vil bruge den.
  • Skal den være fastmonteret eller ej? Har du brug for at kunne flytte på terrassevarmeren, er det vigtigt, at den ikke er fastmonteret.
  • Hvor hurtigt starter den op? Der er forskel på, hvor hurtigt terrassevarmere starter op. De infrarøde er dog meget hurtige og begynder at varme efter omkring fem sekunder.
  • Er den godkendt til udendørsbrug? Når du skal bruge en terrassevarmer udendørs, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en, der er godkendt til udendørs brug. Det kan du se på IP-klassifikationen.

 

Vælg en infrarød terrassevarmer med flere effekttrin

Når du skal vælge en terrassevarmer, er det altid en god ide, at du sørger for at vælge en med flere effekttrin. Dermed kan du sætte den til den varme, som du har brug for.

Dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!