HORTUS terrassevarmere

En aften i den danske sommer kan hurtigt blive kold. Men sådan behøver det ikke at være. For køber du en HORTUS terrassevarmer kan du nemlig nyde den smukke nattehimmel uden at fryse. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment på Bilka.dk.

Sid sent ude med HORTUS terrassevarmer

At sidde udenfor en sen sommeraften vækker minder hos mange. Men når solen forsvinder, får vi nemt ved at fryse og må gå indenfor igen. Heldigvis er du et skridt foran. Med et enkelt klik tænder du på kontakten, og varmen fra din HORTUS terrassevarmer spreder sig. Sådan kan det i hvert fald blive, hvis du køber en billig model på Bilka.dk. Her kan du blandt andet:

  • Vælge flot design til bord, loft, gulv eller væg

  • Få behagelig varme og lys på kort tid

  • Undgå bøvl med gassen eller løbe tør for varme

Ønsker du at få varmet benene under bordet eller bruge din elektriske terrassevarmer fra HORTUS forskellige steder? Eller måske kunne justere varmen? Alle tre muligheder og mange flere er muligt hos os. Besøg vores store univers inden for HORTUS, og fuldend din have i dag. Ubegrænset returret på varer i intakt og original emballage.

Hvorfor en elektrisk terrassevarmer fra HORTUS?

I søgen efter gode terrassevarmere kan du finde flere forskellige slags: blandt andet gas, med brænde og halogen. Er du i tvivl om, hvorfor det kan være en fordel med en elektrisk terrassevarmer? Så har vi nogle gode grunde til dig. 

Med en HORTUS terrassevarmer får du en infrarød terrassevarmer, der ligner almindelige lamper. Den bruger ikke særlig meget energi på opvarmning af luften. Selv hvis det blæser, så går varmen ikke ud.

Vil du gerne have varme flere steder? En terrassevarmer fra HORTUS er ikke kun velegnet til at holde dig lun i haven. Flere af deres modeller fungerer også godt til værkstedet, eller når du vil i gang med gør-det-selv-projekter. Brug den indenfor, hvis for eksempel dit sommerhus trænger til at blive varmet op.