Lommeregnere

Køb din lommeregner efter, hvad du bruger den til – komplekse udregninger på studiet eller arbejdet, eller blot simpel valutaomregning på rejsen. Kig efter resultatvisning på display og levetiden på batterier. Vælg evt. en model med solceller for ekstra lang batterilevetid. Gå på opdagelse i udvalget her på siden.

Lommeregner til studie, arbejde og fritid

Udregn lange matematiske udfordringer på ingen tid, og hold styr på deludregninger og omregninger. En lommeregner er det uundværlige værktøj for enhver med matematik i hverdagen. Moderne teknologi gør betjeningen simpel og batterilevetiden lang.

  • Holder styr på komplekse regnestykker

  • Omregner valuta, værdier og variabler

  • Lang batterilevetid med solcellepaneler

Komplicerede regnestykker bliver til en leg på en god lommeregner. De mange funktioner kan omregne, liste og udregne alt inden for matematik og daglig brug. En lang levetid på batterier sikres via indbyggede solcellepaneler.
 

Hvad kan en god lommeregner?

Til de mere avancerede matematiske udregninger er din lommeregner’ på din tablet eller mobil ikke tilstrækkelig. En god lommeregner kan mere og andet end at lægge to og to sammen. Læs mere herunder om, hvad du bør vide om lommeregnere, før du vælger.

  • Funktioner – Hvis du har brug for et redskab til at udregne komplekse matematiske udregninger i forbindelse med dit studie eller arbejde, bør du gå efter en lommeregner med ekstra mange funktioner. Til dig, der udelukkende skal bruge en lommeregner til valutaomregning på rejsen eller udregning af beløb på indkøb, er antallet af avancerede funktioner mindre væsentlig.

  • Display – Til børn, der anvender lommeregnere i skolen, kan det være en fordel at vælge en model med et avanceret display. Det kan vise resultatet i flere linjer og gengive f.eks. brøker på linje, ligesom i skolebøgerne. Til den svagtseende er et stort display at foretrække. 

  • Batteri – Vælg altid en model med lang levetid i batteri, uanset om du anvender din lommeregner ofte eller sjældent. Solcellefunktion kan bidrage yderligere til en lang levetid, ligesom særlige strømsparefunktioner kan være et godt valg.

Gå på opdagelse i det store online udvalg af lommeregnere herover på Bilka.dk.