Træningsmåtter

Her på siden finder du træningsmåtter til eksempelvis yoga og styrketræning hjemme på stuegulvet i forskellige størrelser, samt underlag til motionsmaskiner, der beskytter gulvet.

Stort udvalg af træningsmåtter

Det skal være behageligt og sikkert at træne. Hvad enten du står og mangler en træningsmåtte til træningen derhjemme eller i træningslokalet, finder du et underlag i vores alsidige sortiment, som matcher dit behov. Vi har træningsmåtter til både dig og diverse træningsmaskiner, i mange størrelser og fra populære brands. Når du vælger en træningsmåtte på Bilka.dk, får du:

  • Et skridsikkert, komfortabelt og beskyttende underlag
  • Høj kvalitet til en fornuftig pris
  • Flere varianter, længder og tykkelser

 

En forudsætning for at få en effektiv træning er, at grundlaget er i orden. Det skal tages helt bogstaveligt. Med en af vores træningsmåtter får du et underlag, som sikrer at balancen er i orden. Det skal den naturligvis være, for at du får mest muligt ud af dine øvelser, og at du ikke kommer til skade. Så er det sådan set ligegyldigt, om du skal bruge den til gymnastiske øvelser, yoga, pilates, udstrækning, crossfit, step eller spinning. Her er det behageligt med et blødt og skridsikkert underlag, så du får de optimale vilkår for at træne effektivt. Vælg mellem træningsunderlag fra flere forskellige producenter og i forskellige størrelser. Derudover kan du her på siden finde underlag til motionsmaskiner, som beskytter gulvet mod ridser forårsaget af motionsmaskinernes ben eller hjul. Vælg mellem underlag i flere forskellige størrelser, som passer til forskellige typer af motionsmaskiner.

 

Hvilken træningsmåtte skal jeg vælge?

For at du kan finde frem til præcis den måtte, som passer til dig, er det vigtigt, at du vælger en, som er udviklet specielt til den form for træning, som den skal bruges til.

Hvis du vil være sikker på at få en træningsmåtte, som giver dig optimal komfort, skal du have fokus på tykkelse og længde. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du bestemmer dig for en af de tykkere varianter, så får du som oftest høj komfort, men stabiliteten – altså "grebet " bliver som regel ringere. En tyk model er derfor god til øvelser og træning, som foregår liggende eller siddende, mens en tyndere er oplagt til stående øvelser, hvor balancen skal være 100 % på plads.

Prøv når du træner at være opmærksom på de positive og negative sider ved den måtte, som du bruger nu. Så bliver det langt nemmere at finde frem til en optimal løsning herinde.

 

Bestil din nye træningsmåtte på Bilka.dk

Vælger du en træningsmåtte fra vores online sortiment kan du være sikker på at få høj kvalitet til en rimelig pris. Det gælder for alle vores produkter.

Under "specifikationer " er der praktiske informationer om de enkelte modeller. Se dig om, og vælg den løsning, som passer dig bedst. Hvad enten den skal leveres til et varehus nær dig eller hjem på din adresse, har du som altid ubegrænset returret.