Medicinbolde

Træn med en medicinbold - en tung bold, der kan bruges til at træne en lang række af kroppens muskler. Der findes forskellige vægtklasser og størrelser. Vælg den rigtige til dig og din form og få en aktiv hverdag med træning. Se udvalget herunder.

Styrkende medicin-bolde til enhver

Det kan være gavnligt at træne med en medicinbold uanset alder, form og vægt. Vælg den rigtige vægt og størrelse, og kom i gang med træningen i dag. Fordele ved medicinbolde:

  • Kan medvirke til at styrke muskler og balance
  • Fås i alle størrelser og vægt
  • Nem at opbevare og tage med

 

Vægttræning med medicinbolde kan styrke både muskler og balance. Du kan få en medicinbold i lige præcis den størrelse og den vægt, der passer til dig, og så er den nem at pakke væk efter brug eller tage med på farten.

 

Denne medicinbold skal du vælge

Baggrunden for dit valg af medicin-bold bør baseres på tre faktorer ved bolden – vægt, størrelse og type.

  • Vægt – Vægten på medicinbolde angives i hele kilo. Den letteste bold ligger på omkring 1 kg, mens de tungeste når op på 15 kg. Valg af vægt afhænger af din træning – hvis du ønsker at styrke balance, er vægten ikke afgørende, mens styrketræning altid bør være med træningsudstyr, der passer til dit træningsniveau.
  • Størrelse – Diameteren på en medicinbold ligger typisk mellem 20 og 30 cm. De små bolde anbefales til dig, der er nybegynder, mens de større bolde kan give mere udfordring til dig, der har trænet med medicin-bolde før. Størrelse og vægt følges ikke altid ad.
  • Type – Den traditionelle medicinbold vejer mellem 1 og 5 kg. Denne type bruges til at løfte og træne balance. Traditionelle medicinbolde er desuden velegnede til kasteøvelser mellem flere personer. I den tunge ende fra 8 kg op til 15 kg findes medicin-bolde kaldet slam ball. Denne type har en ekstra hård kerne og anvendes ofte i forbindelse med crossfittræning.

 

Find medicin-bolde til hele familien, og hyg jer med fælles træning. Se det store online udvalg her på Bilka.dk – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.