Pull up bars

Foretrækker du at styrketræne derhjemme? Med en pull-up bar kan du effektivt træne overkroppen og opbygge muskler samt træne din styrke. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af pull-up og push-up bars til dine foretrukne hjemmetræningsøvelser. Find det rette træningsudstyr til dine behov her på siden.

Træn effektivt derhjemme med en pull-up bar

Pull-up bar eller chin-up bar. Uanset hvad du normalt kalder denne type træningsudstyr, er der generelt tale om et effektivt redskab til hjemmetræning. Med dette kan du træne flere forskellige muskler i overkroppen - heriblandt biceps, mavemuskler og rygmuskler - og bygge på i både masse og styrke.

I bund og grund handler pull-ups om at løfte din egen kropsvægt op. Alt efter hvor langt fra hinanden, du placerer dine arme, og om du vender dine håndflader væk fra eller ind mod dig selv, kan du træne forskellige muskler i overkroppen og derved nå godt og vel hele vejen rundt.  

Alle og enhver - uanset niveau - kan få glæde af en pull-up bar og få lidt sport og motion ind i hverdagen. Er du nybegynder, kan det nogle gange godt være lidt svært at udføre en pull-up til at starte med. Heldigvis vil du stille og roligt opleve, at du vil kunne nå helt op et stigende antal gange og tage flere og flere pull-ups.
 

Nyttige overvejelser når du skal vælge din pull-up bar

Når du skal vælge din nye pull-up bar, er der flere faktorer, som er en god idé at tage med i dine overvejelser. Først og fremmest er det vigtigt at tage stilling til montering. Nogle pull-up bars er vægmonterede og kræver både boring og skruer. Andre varianter kan du nemt tage op og ned, som du ønsker ved at enten sætte den i spænd i døren eller hænge den i dørkarmen.  

Dertil kan du kigge nærmere på, om en simpel og lige stang passer til dine behov, eller om du vil kunne lave flere forskellige øvelser med den, for eksempel mavebøjninger, dips eller armbøjninger. Blandt vores udvalg her på siden kan du også vælge push-up bars, som bidrager til mere stabile og bedre udførte armbøjninger.