Træningsbolde

På Bilka.dk finder du træningsbolde, yogabolde og pilatesbolde i mange forskellige størrelser. Der er forskellige prisklasser at vælge imellem, så der findes en træningsbold til ethvert budget og behov.

Træningsbold – træning derhjemme og på farten

En træningsbold uden vægt er et enkelt, men effektivt træningsredskab, når du gerne vil træne din balance og koordination. Desuden er træningsbolden også ideel til mave- og rygøvelser, og der er mulighed for, at du kan variere øvelserne i det uendelige. En træningsbold eller yogabold er med andre ord et super godt redskab til at styrke både din sundhed og velvære. Det gælder både til stuen derhjemme til din egen hjemmetræning, men også på dit arbejde, hvor du kan bruge træningsbolden som en kontorstol.

  • Træn både balance og koordination
  • Styrk din mave og ryg med øvelser på bolden
  • Vælg imellem forskellige størrelser af træningsbold

 

Træningsbolde og yogabolde kommer i forskellige størrelser, der hver især fungerer til forskellige formål. En træningsbold uden vægt er større end en medicinbold, og den bruges til at træne på og er særlig god til balancestyrkede øvelser. Se vores store udvalg af træningsbolde på Bilka.dk, og bestil en hjem til dig selv med det samme.

 

Brug træningsbolden som kontorstol

En anden fordel, som også har gjort træningsbolde til et populært redskab til hjemmetræning, er, at den er billig at anskaffe. Ud over at være et træningsredskab, kan træningsbolden også bruges som et alternativ til din kontorstol på jobbet eller hjemmekontoret. Når du bruger en træningsbold som kontorstol, sikrer du nemlig en god og ret kropsholdning. Vælg den rette størrelse bold. Hvis du skal bruge bolden som kontorstol, skal du naturligvis vælge en stor bold. Til dette formål vil en bold på ca. 65 eller 75 cm typisk være passende – men det afhænger naturligvis af din egen størrelse. Med en bold i ovennævnte størrelse får du en træningsbold, der vil fungere til brug som både stol og til brug i træningen.

Er det i stedet en decideret træningsbold, du er på udkig efter, kan du vælge en bold med vægt. Denne type træningsbold, der også går under navnet toning bold, er velegnet til bl.a. træningsformen Pilates – og med en sådan har du mulighed for at styrke både arme, ben og skuldre. Køb en træningsbold på Bilka.dk i dag.

 

Køb din nye træningsbold online på Bilka.dk

Find den helt rette træningsbold, der passer til netop din krop, dine problemområder og tiltænkt brug derhjemme eller på arbejde i vores udvalg her på siden. Bestil den online i dag på Bilka.dk, hvor du altid får ubegrænset returret. Bilka.dk er dit Hypermarked – her finder du alt, du skal bruge.