OLED

OLED er udviklet af LG og giver en helt anden billedkvalitet end LED, da det giver hver pixel sit helt eget lys. Det giver et bælgravende mørkt sortniveau, som er direkte årsag til det fantastiske billede og de levende farver på skærmen. Indsynsvinklerne er derfor også blevet markant bedre og ganske imponerende. Endelig er en klar fordel også, at skærmen er yderst tynd, da det er den enkelte pixel, der laver sit eget lys og ikke et større bagpanel.

Mørke får stjernerne til at lyse mere klart

Uden ægte sort ville der ikke findes nogle ægte farver. Derfor har vi udviklet OLED - tv'et som gør sort endnu mørkere, så farverne bliver endnu flottere.

Perfekt billede på markedets tyndeste tv

På en OLED-skærm tændes og slukkes hver enkelt pixel separat. Det er grunden til, at OLED giver et bedre billede sammenlignet med et almindeligt tv. Sort bliver helt sort, og farverne bliver helt uforlignelige. Et billede som et baggrundsbelyst tv ikke kommer i nærheden af.

Med en dybde på kun 4 mm flytter OLED grænserne for, hvordan fremtidens tv kommer til at se ud. Teknologien bygger på et materiale, der lyser af sig selv og ikke kræver anden baggrundsbelysning. Derfor er OLED-TV fra LG meget tyndere end et almindeligt tv.

Oplev prisbelønnede OLED TV

Uden ægte sort ville der ikke findes nogle ægte farver. Derfor har vi udviklet OLED - tv'et som gør sort endnu mørkere, så farverne bliver endnu flottere.

OLED TV - viser ægte sort

Teknologien OLED består af et tyndt lag af organiske dioder, der kan tændes og slukkes individuelt. OLED er en rimelig ny teknologi, som ikke er så udbred som LED eller LCD. Det skyldes naturligvis også at OLED TV er noget dyrere end almenlige TV.

Med OLED vil man opleve et fantastisk billede og en utrolig dyb sort farve. Det flotte billede skabes da skærmen kan styre lyset helt præcist. I modsætning til QLED fra Samsung udsender hver pixel sit eget lys, hvilket giver fordele på ikke på ét, men mange områder som billedkvalitet, indsynsvinkler og tykkelse på skærmen.

OLED – papirtynde TV skærme

Vil du have en TV skærm, som nærmest ikke stikker ud fra væggen og er så tynd, så du knap bemærker den i profil – så skal du kigge efter et OLED TV. OLED skærmen kan laves så tynde, fordi de kun består af 4 tynde lag og et støttelag på hver side. Du får ikke alene et fremragende billede, men en skærm, der er utrolig tynd og super flot.

OLED TV - super skarpe billeder

OLED betyder organisk lysdiode. Overfladen på OLED skærmen består af en tynd film af et organisk materiale. Det aktiveres til at lyse ved hjælpe af anode på en side og katode på den anden side. Da OLED er rimelig billige at producere og super effektive, vil de formentlige overtage pladsen efter LCD og LED skærme. Udover skarpere billede og tynde design, så er strømforbruget på et OLED TV mindre end det halve af en traditionel fladskærm.