TV 82-86 tommer

Med en stor skærm på 82, 85 eller 86 tommer kan du skabe den perfekte hjemmebiograf. Skærmen er så stor, at du kan få alle detaljerne med, hvilket også er perfekt, når du spiller spil og ser sport. Se udvalget af 82”, 85” og 86” tv’er herunder.

82, 85 og 86 tommer tv giver en intens oplevelse

Med et stort tv får du virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor du kan få alle detaljerne med. Det er både perfekt til dig, der ser sport og spiller spil. Eller dig der bare gerne vil have en god tv-oplevelse.

  • Få biografoplevelsen derhjemme i stuen
  • Jo større stue, jo flere tommer har du brug for
  • Intens oplevelse til både film, spil og sport

Vil du skabe en biografoplevelse derhjemme, er et stort tv det oplagte. Om det er et 82 tommer tv eller et 85 eller 86 tommer tv, gør ikke den store forskel – oplevelsen vil være lige intens. Det er lige meget, om du ser film, spiller spil eller ser sport.

Har du en stor stue, foreslår vi ikke et lille fjernsyn. Du har derimod brug for et 85 tommer fladskærms tv for virkelig at fylde rummet ud og få en ordentlig oplevelse.

Sådan vælger du det rette tv

Hvilket tv, der er det rette for dig, kommer helt an på, hvordan du bruger dit tv.

  • Sport – Ser du for eksempel meget sport, er det vigtigt, at det er et tv, der har en høj billedprocessering, så du kan følge bolden hele tiden.
  • Spil – Er du derimod spilfanatiker, er det vigtigt at holde øje med tv’ets input lag. Den bør være under 30 millisekunder, ellers kan du misse vigtige detaljer.
  • Film og tv – Er du en helt almindelig tv-seer, der modtager dit signal fra kabel, antenne eller satellit, er det selvfølgelig vigtigt, at du køber et tv, der er sat op til det. 

Højttalerne sikrer den gode oplevelse

Når du skal skabe biografstemning derhjemme, er lyden lige så vigtig som billederne. Derfor bør du også investere i nogle gode højtalere.

Bilka.dk – dit Hypermarked – vi har alt det, du skal bruge.