Lenovo tablet til studie og arbejde fra Bilka.dk
Lenovo tablet til studie og arbejde fra Bilka.dk

Tablets

En tablet er et godt supplement til en computer. Den er nem at have med, så du altid har den ved hånden. Her på siden finder du de populære iPads fra Apple og mange andre tablets fra blandt andet Samsung, Lenovo og Acer.

Se alle produkter
Kategorier

Tablettilbehør

Tablets

Hvad kan jeg bruge en tablet til?

Med en tablet skal du i princippet kunne lave alt det som du kan på en computer og meget mere end du kan på en telefon – bare hurtigere og lettere. For nogle menneske har en tablet da også kunne erstatte computeren helt, da den er fantastisk til e-mails, research på nettet og arbejdet med forskellige programmer, som kan downloades som apps.

Selvom det kun er få år siden, man begyndte at se tablets over alt, så er det i dag ikke noget særsyn at se selv helt små børn bruge en tablet enten til spil, til at tegne på eller se film på. Man kan i dag få så mange forskellige beskyttende covers til tablets, så man behøver ikke deciderede tablets til børn - men det kan være en god idé med et cover for at beskytte tabletten mod slag og ridser.

iPad

Lanceringen af iPad fra Apple var med til virkelig at udbrede kendskabet til tabletten. Det var ikke den første håndholdte computer på markedet, men det var den tablet, som virkelig fik forbrugerne til at slå øjnene op for denne fantastiske blanding af en smartphone og computer. I dag er iPad'en stadig uhyre populær og mange sværger til det brugervenlige og intuitive iOS styresystem.

Windows og Android tablets – prisbillige alternativer

Den populære tablet fra Apple fylder rigtig meget i markedet, men er man ikke fan af den, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem - blandt andet kan du både kigge mod Android tablets og Windows tablets, som også tilbyder rigtig meget for pengene. Du kan se et udvalg af tablets fra bl.a. Asus, Acer og Microsoft.

Uanset om du vælger den ene eller anden tablet, så vil du kunne nyde den frihed, som den giver. Det kan være på rejsen, eller bare det at have en lille computer, som altid er ved hånden og som er lynhurtig at aktivere, når du skal tjekke mails eller søge på nettet.