Lenovo tablets

Med en Lenovo tablet får du en maskine, der er af høj kvalitet. Du får også en flot tablet, der ser dyr ud uden at være det. Uanset om du skal bruge en tablet til arbejds- eller privat brug, så får du den optimale tablet-oplevelse med en tablet fra Lenovo. Se vores store udvalg af Lenovo tablets herunder.

Lenovo tablets til det hele

Det er blevet meget populært at købe en tablet i stedet for en bærbar, når der skal indkøbes nyt arbejdsredskab enten til arbejds- eller privat brug. Det kan der også sagtens være flere fordele ved, når du køber en Lenovo tablet:

  • Den er meget tynd og vejer lidt, og er derfor nem at transportere
  • De fleste modeller har længere batterilevetid i forhold til en bærbar
  • Flere af modellerne kan foldes ud, så de får tastatur som en bærbar

En Lenovo tablet er nem at have i tasken, når du skal på job eller til forelæsning, for den fylder næsten mindre end en bog.

Med en Lenovo tablet, løber du ikke tør for strøm lige med det samme – nogle af dem kan holde strøm hele dagen. Desuden er der jo mulighed for at oplade den med en powerbank.

Skal du skrive meget på din tablet, kan det godt blive besværligt med kun touch-tastaturet. Flere af Lenovos tablets fås dog med tastatur, som du blot ”knækker” om på bagsiden, når den skal bruges som tablet.

Hvilken Lenovo tablet skal jeg vælge?

Uanset hvilken tablet du køber, er det de samme ting, du skal tage stilling til.

  • Styresystem. Android er meget fleksibelt og giver dig flere muligheder. Skal din tablet kunne snakke sammen med programmer på din Windows-computer, skal du vælge Windows.
  • Størrelse. Skal du ofte have din tablet med på farten, skal du vælge en af de tyndeste og letteste tablets, du kan få. Er den kun til brug hjemme vil det i stedet være rart med en stor skærm.
  • Hukommelse. Skal du have film, musik og lignende liggende på din tablet, skal du vælge en tablet med mange GB hukommelse. Hvis ikke kan du nøjes med mindre. Jo flere GB, jo højere pris.

Køb din Lenovo tablet i dag på Bilka.dk – dit hypermarked.