Lenovo tablets

Med en Lenovo tablet får du en maskine, der er af høj kvalitet. Uanset om du skal bruge tabletten til arbejde eller privat, så får du den optimale tablet-oplevelse med en Lenovo tablet. Her på siden finder du vores samlede udvalg af gode tablets fra Lenovo, herunder bl.a. den populære Lenovo Tab M10 model. Gå på opdagelse og find din favorit online i dag.

Lenovo tablets til det hele

Det er blevet meget populært at købe tablets i stedet for bærbare, når der skal indkøbes nye arbejdsredskaber til enten arbejds- eller privat brug. Når du køber en Lenovo tablet er der flere fordele du kan nyde godt af, herunder bl.a.:

  • Tyndt design, der vejer meget lidt, og derfor er nem at transportere

  • Lang batterilevetid - også i forhold til en almindelig bærbar

  • Flere af modellerne kan foldes ud med et tastatur - ligesom en bærbar

Med sit tynde og lette design er en Lenovo tablet nem at have i tasken - både på job og til forelæsning, for den fylder næsten mindre end en bog. Med disse tablets løber du heller ikke tør for strøm lige med det samme – nogle af dem kan holde strøm hele dagen.

Skal du skrive meget på din tablet, kan det godt blive besværligt med kun touch-tastaturet. Flere af vores tablets fra Lenovo fås dog med tastatur, som du blot ”knækker” om på bagsiden, når den skal bruges som tablet.
 

Hvilken Lenovo tablet skal jeg vælge?

Uanset hvilken Lenovo tablet du køber, er det de samme ting, du skal tage stilling til:

  • Styresystem. Android er meget fleksibelt og giver dig flere muligheder. Skal din tablet kunne snakke sammen med programmer på din Windows-computer, er det dog fordelagtigt at vælge en Windows Lenovo tablet.

  • Størrelse. Skal du ofte have din tablet med på farten, skal du vælge en af de tyndeste og letteste tablets, du kan få. Er den kun til brug i hjemmet kan det i stedet være rart med en Lenovo tablet med en stor skærm.

  • Hukommelse. Skal du have film, musik og lignende liggende på din tablet, skal du vælge en tablet med mange GB hukommelse. Det er dog vigtigt at huske, at flere GB ofte betyder en højere pris for tabletten.

Gå på opdagelse på Bilka.dk i dag og find den helt rigtige Lenovo tablet til dine behov. Vælg mellem flere forskellige størrelser og modeller, herunder bl.a. den populære Lenovo Tab M10, og bestil online i dag.