LEGO® Minecraft™

LEGO® Minecraft™ handler om at bosætte sig et nyt sted og bygge en by op fra bunden. Du starter dit eget økosystem med dyr, og du begynder at udvinde råstoffer, så du kan lave en stor by. Men pas på, i minens dyb findes også andre levende væsner, og de er ude efter dig. Køb LEGO® Minecraft™ forunderlige verden her hos Bilka.dk. 

Lev dig ind i fantasiverdenen med Minecraft

Oplev Minecraft™ universet nu med LEGO® klodser

Elsker du også Minecraft™ universet, eller kender du en bygger, som gør? Så kan du få alle de berømte LEGO® Minecraft™ figurer og bygge din egen by fra bunden. Du kan bl.a. bygge et piratskib, et grisehus eller et koralrev.

Hele konceptet ved computerspillet er, at du skal bygge, og nu med LEGO® Minecraft™ kan du gør dine byg til virkelighed og udvikle dit helt eget økosystem og tage på nye eventyr. I legesættene får du det autentiske, online univers fra Minecraft™ kombineret med de fysiske aspekter og uendelige muligheder fra the LEGO Group. 

 

Få flere timer af sjov i Minecraft™ universet

Du vil være garanteret timevis af kreativ leg med Minecraft™ legesættene fra the LEGO Group, hvor du kan bygge storslået konstruktioner og rejse igennem landskaber og tid, hvor du har mulighed for at opdage skjulte skatte, opdrætte dyr, dyrke afgrøde, grave efter malm, køre i minevogn og kæmpe mod fjender.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du skal bygge, fremvise og lege med klodserne fra Minecraft™ universet. Men pas på! Uhyggelige og overnaturlige væsner er efter dig, så du skal altid være klar mod farerne i dine scenarier.

 

Byg, leg og kombinér med LEGO® Minecraft™

LEGO® Minecraft™ er udviklet med det henblik at tage det online univers og gøre det til en virkelig leg med alt det, som verdenen tilbyder og indbyder af spændende eventyr. Fan vil elske at opbygge deres egen fysiske Minecraft™ eventyr med de genkendelige byg selv-figurer, steder og andet sejt tilbehør. Samlesættene er byggevenlige med en tilhørende enkel vejledning, som gør det nemt for nybyggere og børn at hygge med de forskellige klodser og dele.

Alle LEGO® Minecraft™ sættene kan kombineres og ombygges, hvormed de kan indgå i et unikt, klodsbygget landskab efter dine ønsker. Du kan fx kombinere pandabørnehaven sammen den sære skov den ene dag, og så den anden dag kan du kombinere børnehaven med grisehuset. Du bestemmer selv, hvordan din Minecraft™ fortællingen skal være, og hvordan de tilhørende omgivelser skal fremstå.

 

Genskab scenarier, eller udvikl dine egne kreationer 

Uanset hvor mange timer Minecraft™ du har kværnet online, vil du opleve videospillet i helt anden dimension, når du skal forsøge at genskabe det i klodser, men også kan udvikle dine egne kreationer, oplevelser og eventyr i Minecraft™ velkendte univers.

Dette gør særligt disse samlesæt oplagte for børn og Minecraft™ fans, hvor man både kan bygge og lege alene eller i grupper. Byggesættene er den perfekte gave til byggeglade børn og legesyge voksne.

Ønsker du at opleve andre universer og eventyr, så kan vi anbefale LEGO® Super Mario™LEGO® Star Wars og LEGO® Jurassic World™