LEGO® Harry Potter™

Skal du med på et magisk eventyr og udforske troldmandsverdenen med LEGO® Harry Potter™? Så grib din tryllestav, og se de mange spændende legesæt med de velkendte troldmænd og hekse samt mytiske væsner og ikoniske lokationer fra Hogwarts™. Både troldmænd og mugglere er velkomne på denne magiske rejse her hos Bilka.dk.

Få magien med de forskellige Harry Potter™ legesæt

Harry Potter™-universet har mildest talt tryllebundet en hel generation med de mange trylleformularer, trylledrikke og kampe mod mørkets kræfter. Nu kan du få magien ind i dit med hjem med de forskellige LEGO® Harry Potter™ legesæt, der tilbyder massevis af underholdning og leg for hele familien. Alt kan ske, når du drager til Hogwarts™ med Harry og hans venner, og det samme gælder også, når du skal samle sættene.

Skal dine børn opleve alle de magiske eventyr, som Harry Potter™ har at byde på i et legende, klodset format? Så er der mange spændende sæt her på siden, som er værd at udforske, hvor der er lagt op til uendelige mængder af magisk sjov. Genskab dine yndlingsscener fra Harry Potter™ filmene eller bøgerne, eller lav dine helt egne actionfyldte scener.

 

Drag på eventyr sammen med Harry og hans venner

The LEGO Group har lavet adskillige samlerlegetøj, som du kan bygge eller samle selv, hvor sættene er yderst detaljerede både i form af karakterer, væsner og steder. Du kan fx bygge mange af de velkendte scener fra Hogwarts™ i form af Hagrids hytte, slagpoplen, hemmeligheders kammer samt mange andre, der vil tilbyde endeløs af sjov og magi, som du kender det fra filmene.

Vores fantastiske legesæt fra the LEGO Group gør troldmandsverdenen levende og giver børn indblik i Harry Potter™ univers, hvor der både kan bygges og leges. Det vil være et fantastisk sted for børn – mugglere såvel som troldmænd – at tage til for masser af sjov. Vi anbefaler, at fans er 7 år og opefter, når de skal drage sted til LEGO® Hogwarts™ .

 

Genoplev Harry Potter-filmene

Selvom det er ved at være mange år siden, at sagaen om Harry Potter sluttede, lever de mageløse fortællinger stadig videre. Med LEGO® Harry Potter™ serie kan du genoplev de fantastiske filme og opleve magien på nært hold, hvor det er ikke er igennem en skærm.

Med de forskellige sæt kan du skabe dit eventyr, dog er det meget forskelligt, hvad de enkelte sæt indeholder. Dette vil dog være oplyst under de enkelte sæt, som du blot skal klikke her på Bilka.dk for at tilgå. Her vil der fx være oplyst hvilke Harry Potter™ minifigurer, der medfølger, samt andet tilbehør, så du kan genskabe din yndlingsscene til perfektion.

Hvis du ønsker at træde ind i andre universer, så har vi hos Bilka.dk mange forskellige produktserier, hvor vi kan fremhæve LEGO® Super Mario™LEGO® Minecraft™ og LEGO® NINJAGO®