LEGO® Super Heroes

Serien LEGO® Super Heroes tager udgangspunkt i de populære tegneserier om fx Superman, Batman, Grønne Lanterne og Spiderman. LEGO® Super Heroes universet er bygget op omkring scener fra tegneserierne, så LEGO® Super Heroes gør det muligt at lege de kendte scener fra tegneserierne igennem og samtidig bruge sin fantasi og opfinde nye. Se de mange samlesæt her hos Bilka.dk. 

Leg med alle de kendte superhelte

Opdag dine superkræfter, så du kan bygge super LEGO® Super Heroes sæt, hvor du kan redde verdenen én skurk ad gangen. Med denne serie har du mulighed for at lege med alle de kendte superhelte, som du kender fra TV, tegneserier og ikke mindst biografen. Med LEGO® Super Heroes har du mulighed for at bygge og lege med din yndlings superhelt, hvad end det er Spiderman, Iron eller Thor.

Med LEGO® Super Heroes sæt kan du genskabe de ikoniske kampscener eller opfinde dine egne med nye actionpræget moves og eventyr med LEGO® minifigurer, fartøjer, bygninger eller våben. Du kan redde verdenen med dine yndlingsfigurer og bekæmpe nogle af verdens farligste superskurke. Hver slag tæller i kampen mellem det gode og det onde, og det er op til dig at redde verden – en klods ad gangen.

 

Hvem fra Marvel-universet skal du have fra LEGO® Super Heroes?

Er det Spiderman? Ironman? Eller mangler du den ultimative skurk, Thanos, i din samling, så du rent faktisk kan genskabe de ikoniske kampscener? Eventyret stopper ikke, fordi rulleteksterne kommer, eller du når den sidste side i tegneseriehæftet, og med LEGO® Super Heroes byggelegetøj kan legen fortsætte derhjemme, i frikvartererne eller på farten. Børn kan både bygge og lege med de velkendte karakterer fra deres yndlings superhelteunivers, hvor de kan slå sig sammen med nogle af de legendariske Marvel-figurer.

Har du allerede en scene, du gerne vil udspille, eller synes du, slutningen skulle være foregået anderledes i din Marvelfilm? Så har du mulighed via kreativ byggeri, samarbejde og spændingsfyldt rolleleg at komme med dit byg på en fantastisk og unik kampscene med det gode og det onde. Uanset alder har alle en indre superhelt, som er klar til at finde deres superkræfter og bygge noget super.

 

Med store (bygge)kræfter følger et stort ansvar

Har du, hvad der skal til for at besejre det onde? Med store byggeevner følger et stort ansvar, hvor du har mulighed for at bygge noget ekstraordinært med din yndlingssuperhelt fra LEGO® Super Heroes, der kan redde verden.

Med tilhørende fartøjer, robotter, bygninger, våben og gadgets til din samling af superhelte stopper legen ikke foreløbigt, og verden kan være tryg med dig som dens beskytter. Samtidig kan du være tryg ved, at flere timers sjov, leg og underholdning heller ikke stopper.

Ønsker du at opleve andre universer med the LEGO® Group, har de også serier som LEGO® Harry Potter™LEGO® Minecraft™ og LEGO® Jurassic World™