LEGO® Friends

Tag med de 5 bedste venner – Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie – samt deres dyrevenner på eventyr i byen Heartlake, hvor alt kan ske. Hav det sjovt med at bygge, udforske og lege de steder, hvor de bor, hænger ud, arbejder og holder ferie. Se de mange LEGO® Friends legesæt her på Bilka.dk. 

Oplev mange muligheder med LEGO® Friends

LEGO® Friends bokse giver en sjov og hyggelig bygge- og legeoplevelse, der er centreret omkring de 5 bedste venners liv – Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie – og deres spændende hverdag.

Børn vil elske at skabe og udforske de huse og bygninger, hvor de arbejder og leger, og hvert sæt er fyldt med gennemtænkte detaljer og tilbehør, der kan inspirere til fantasifulde rollelege og eventyr. Der er så meget sjov og venskab at opdage og opleve med de forskellige Friends sæt fra the LEGO Group, hvor du både kan ende på dyreklinikken eller i junglen.

 

Opfind din egne kreative historier om venskab

Med LEGO® Friends kan børn opfinde deres egne historier om venskab sammen med pigerne og hjælpe dem med at passe deres søde dyrevenner, mens de lærer, hvad der gør hver af disse piger til noget helt særligt. Hver boks indeholder enten Andrea, Stephanie, Olivia, Mia eller Emma, samt en lille dyreven i skønne Heartlake-omgivelser, hvad end det er på redningsstationen eller i venskabsbussen, hvor du har mulighed for at skabe dine scenarier og fortællinger.

Med LEGO® Friends har du mulighed for styrke dit barns fantasi, hvor de selv skal samle boksens scene og skabe det scenarie, som skal foregå med den medfølgende minifigur og dyreven. Der er med andre ord mange måder for børn at lege og have det sjovt i Heartlake.

 

Ta’ din LEGO® Friends boks med dig!

Ønsker du at have LEGO® Friends med dig overalt? Eller har du en legeaftale med dine venner, hvor I skal have LEGO® Friends sjov? Så er det muligt, at du kan tage din LEGO® Friends boks med dig på farten. Du skal blot lægge boksen i din taske, så du er klar til sjov i frikvarteret, i skolebussen eller til en legeaftale. På den måde har du altid en ven ved din side og klar til eventyr og Friends sjov i Heartlake sammen med din bedste ven.

LEGO® Friends er det ideelle rejselegetøj, da alle elementer kan sidde fast i boksens bund, samtidig med at de er nemme at pakke væk igen. Børn vil derfor være underholdt på farten med et LEGO® Friends boks, som de hurtigt kan hive og pakke væk efter behov, alt efter hvornår de har brug for et dosis Friends magi.

Med de forskellige Heartlake-legesæt lukkes der op for en verden af kreativ leg med relaterebare minifigurer og underholdende detaljer fra virkelighedens verden, som små byggere i alle aldre kan udforske og opdage nyfundne eventyr ved deres side.

Du kan også opleve nye eventyr med serierne LEGO® Disney™LEGO® City og LEGO® VIDIYO™, der vil glæde mange børn og byde på mange timers leg. 

 

Hvad indeholder en LEGO® Friends boks?

Hver enkel boks indeholder:

  • 1 populær minifigur (enten Andrea, Stephanie, Olivia, Mia eller Emma)
  • 1 legetøjsdyr i en tilfældig farve
  • 1 lille scene fra Heartlake