LEGO® Friends

Tag med de gode venner – Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova – på eventyr i byen Heartlake, hvor alt kan ske. Hav det sjovt med at bygge, udforske og lege de steder, hvor de bor, går i skole, hænger ud, arbejder og holder ferie. Se de mange LEGO® Friends legesæt her på Bilka.dk.

Oplev mange muligheder med LEGO® Friends

LEGO® Friends bokse giver en sjov og hyggelig bygge- og legeoplevelse, der er centreret omkring de gode venners liv – Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova – og deres spændende hverdag.

Børn vil elske at skabe og udforske de huse og bygninger, hvor de arbejder og leger, og hvert sæt er fyldt med gennemtænkte detaljer og tilbehør, der kan inspirere til fantasifulde rollelege og eventyr. Der er så meget sjov og venskab at opdage og opleve med de forskellige Friends sæt fra the LEGO Group, hvor du både kan opleve Heartlake internationale skole, købmandsbutikken, frisørsalonen og alle de andre steder, hvor LEGO® Friends vennerne færdes.

 

Opfind din egne kreative historier om venskab

Med LEGO® Friends kan børn opfinde deres egne historier om venskab sammen med vennerne fra Heartlake internationale skole. Hver figur er sin helt egen - både Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova har sin egen personlighed og sine egne interesser. Lær dem at kende og bliv gode venner med dem alle - Man kan lære meget af at være forskellige sammen! 

Med LEGO® Friends har du mulighed for styrke dit barns fantasi, hvor de selv skal samle boksens scene og skabe det scenarie, som skal foregå - Der er med andre ord mange måder for børn at lege og have det sjovt i Heartlake.

 

LEGO® Friends - Oplevelser fra det virkelige liv

Med de forskellige Heartlake-legesæt lukkes der op for en verden af kreativ leg med relaterebare minifigurer og underholdende detaljer fra virkelighedens verden, som små byggere i alle aldre kan udforske og opdage nyfundne eventyr ved deres side. Om de skal hen og handle, en tur på stranden, i skole eller noget helt fjerde - Det er alt sammen situationer fra hverdagen, som børn kan relatere til. 

Der findes store og små legesæt og dit barn kan vælge at bygge Heartlake op præcis, som han/hun drømmer om ud fra egne interesser og fri fantasi. 

Du kan også opleve nye eventyr med serierne LEGO® Disney™ og LEGO® City, der vil glæde mange børn og byde på mange timers leg.