LEGO® DREAMZzz™

Hvad hvis alt, hvad du drømte om, var virkeligt? Se børns kreativitet blomstre, når de rejser til en verden med fantastiske væsner, ufattelige riger og uendelige muligheder. I LEGO® DREAMZzz™ serien er drømme virkelige og fantasien overvinder ondskaben. Her har vi samlet alle de spændende LEGO sæt, så mon ikke vi har lige den æske, du står og mangler?

1 byggesæt, 2 måder at bygge på

Med LEGO® DREAMZzz™ byggesæt bliver legen dobbelt så sjov. Du har nemlig flere muligheder i legen, hvor du bl.a. kan vælge mellem at udstyre robotten Z-Blob med blastere på hænder og skuldre eller en jetpack og hjelm.

LEGO® DREAMZzz™ Mateo og robotten Z-Blob
Bevægelig robot
Z-Blob har en fuldt leddelt overkrop, arme og ben.
Helte følger med
Sættet indeholder minifigurer af Mateo og Jayden.
Detaljerede elementer
Omfatter et mareridtsmonster og Jaydens seng.

Med LEGO® DREAMZzz™ legesæt går drømme i opfyldelse

Med LEGO® DREAMZzz™ TV-serien træder man ind i en ny verden, hvor drømme er virkelige og fantasien overvinder ondskaben.

I serien transporteres en gruppe helt almindelige børn til den ekstremt ualmindelige, magiske drømmeverden – et sted, hvor alt, hvad du nogensinde har drømt, er virkeligt! Der er både søvntræning for børn, farefulde kampe mellem de gode og de onde og ikke mindst skoleintriger ... Der er helt sikkert noget for enhver smag!

De prøver at bekæmpe den onde mareridtskonge, som er desperat efter at udvide sit imperium ved at ødelægge alle drømmerigerne og alle skabninger i dem.

Sættene ligner ikke noget, vi har lavet før. Til en start ligner byggevejledningen en tegneserie og er nu historiestyret, hvilket hjælper børn med at fordybe sig fuldt ud i denne verden, før de overhovedet er færdige med deres første model! Og når de ER færdige med at bygge, står de tilbage med et sæt, der er en smuk og fjollet blanding af logik fra virkelighedens verden og fra drømmeverdenen, og som ser helt anderledes ud end noget andet sæt, de nogensinde har bygget!
 

Lær figurerne at kende!

Mateo er et af de mest kunstneriske børn, du nogensinde vil møde ... men for nervøs til at dele sit arbejde! Hans liv ændrer sig, da han opdager en timeglas-portal til drømmeverdenen.

Izzy er modig, sjov og spilder ikke tiden på at tænke tingene igennem. Og hvorfor skulle hun, når hun har sin mavefornemmelse og sin kærlighed til anime på sin side?

Zoey arbejder alene ... Eller det er i hvert fald, hvad hun fortæller folk. I drømmeverdenen slår hun sig sammen med Zian for at bekæmpe den frygtindgydende mareridtshær. Men hun er OVERHOVEDET IKKE EN DEL AF HOLDET. Bare så I ved det.

Cooper er teknologi-glad og stræber efter perfektion og har ikke noget imod at tage sig god tid. Han var Mateos bedste ven, da de var yngre, men de gled fra hinanden, da Coop blev mere populær. Vil drømmeverdenen bringe dem tættere sammen?

Logan er populær, konkurrencemenneske og modig (nogle gange ved et uheld!), og så er han Coopers nye bedste ven. Hvis du kan se igennem hans selvsikre ydre, vil du måske finde ud af, at Logan er den i gruppen, der lettest bliver bange ...

Hvis der findes nogen, der har mere på deres tallerken end hr. Oz, vil vi gerne møde dem! Om dagen er han børnenes ivrige naturfagslærer, om natten den eneste drømmejæger, der er tilbage i New York. Vent ... sover han nogensinde?!
 

Kom bag om LEGO® DREAMZzz™ tv-serien

LEGO® DREAMZzz™ er en vidunderlig fantasyserie, der handler om en gruppe helt almindelige børn, som opdager, at drømmeverdenen faktisk eksisterer i virkeligheden og indeholder alt det, alle nogensinde har drømt om! Mateo, Izzie, Cooper og Logan tilbringer deres nætter i drømmeverdenen, hvor de forsøger at redde børn fra den onde Mareridtskonge ...

LEGO DREAMZzz sættene indeholder byggevejledninger i tegneseriestil, som inviterer børn til aktivt at deltage i historien og giver dem friheden til at selv at vælge, hvordan den endelige model skal se ud. Det er bare klodserne, vejledningen og dine børn.