LEGO® Jurassic World™

Udforsk LEGO® Jurassic World™, og gør dig klar til actionfyldt sjov inspireret af den animerede serie baseret på storfilmene. Der er en dinosaur til alle aldre her hos Bilka.dk med de spændende LEGO® sæt, som indeholder seje fartøjer, heltemodige figurer, ikoniske bygninger, laboratorier, videnskabeligt udstyr og meget mere.

Skab en verden af dinosaurer og eventyr med LEGO® klodser

Rejs til øen Isla Nubar for at opleve et spændende LEGO® Jurassic World™ eventyr. Fang hærgende dinosaurer i øens jungler, vulkaner og forhistoriske landskaber med de forskellige byggesæt.

Du kan drage på dristige redningsaktioner med Owen Grady, Claire Dearing og det heltemodige team samt møde alle dine yndlingsdinosaurer som bl.a. velociraptorer og den mægtige T. rex. Bare husk at hold dig foran flokken, for kun de klogeste – og som regel hurtigste – overlever i LEGO® Jurassic World™!

Fans af Jurassic World og dinosaurer kan give fantasien frit spil, når de jager, fanger og redder sig vej gennem den fantastiske ø Isla Nubar. Du har mulighed for genskabe dine yndlingsscener fra LEGO® Jurassic World™ tegnefilmene eller de ikoniske Jurassic World™ film, og du kan samtidig finde på dine egne spændende dinosaurhistorier og eventyr.

 

Oplev og byg fare, spænding og dinosaurer med LEGO® Jurassic World™

Med LEGO® Jurassic World™ kan børn og dino-glade byggere samle, lege og bygge deres univers fra den velkendte ø Isla Nubar, hvor de kan være historiefortælleren i fortællingen. Legetøjssættene er samlervenlige for børn i alle aldre og førstegangsbyggere, hvor de bl.a. indeholder støbte dinosaurfigurer, der kan bygges, samt minifigurer, detaljerede fartøjer, ikoniske bygninger, laboratorier og meget andet fra det velkendte setting, som vi alle kender det fra enten Tv-serien eller filmene. 

Alle LEGO® sæt kommer med et klart, illustreret vejledning, så byggeriet kan begynde med det samme, også selvom byggeren ikke har de store samlemæssige erfaringer. Alt du skal være er fan af Jurassic World™ eller entusiastisk fan af dinosaurer, og du vil være garanteret massevis af sjov og underholdning, hvad end du blot ønsker at samle, udstille eller lege med sættene.

Hvis du ønsker at besøge andre verdener og universer med fare og eventyr, skal du klart udforske LEGO® Harry Potter™LEGO® NINJAGO® og LEGO® Super Heroes

 

Hvad indeholder LEGO® Jurassic World™ byggesættene?

Du vil ved hver sæt få et detaljeret overblik over, hvad de indeholder. Det kunne fx være et legetøjs-forskningskøretøj med dobbeltcockpit til minifigurer, netkaster, 2 aftagelige droner, et aftageligt minilaboratorium og masser af tilbehørselementer, som vil inspirere børn til timevis af selvstændig kreativitet og fælles leg sammen med deres venner. Det kan med andre ord være en berigende udfordring for børn og byggere at købe en af LEGO® Jurassic World™ til deres samling af LEGO® sæt.