LEGO® Super Mario™

Leg med de velkendte karakterer fra LEGO® Super Mario™ legesæt, hvor du skal bygge banen, som Mario skal gennemføre ved at besejre fjender og indsamle mønter. Start med sættet Eventyr med Mario – startbane, og ombyg banen eller kombiner sættet med udvidelsessæt og powerpakker for nye hæsblæsende baner. Find det hele her hos Bilka.dk.

Opdag samlevenlige LEGO® Super Mario™ eventyr

Med LEGO® Super Mario™ har du mulighed for at bringe din yndlingskarakter til live nemlig Mario, som giver dig øjeblikkelige og udtryksfulde reaktioner samt de ikoniske lyde, der giver en ny og underholdende spiloplevelse. For at starte eventyret er det vigtigt, at du køber sættet Eventyr med Mario – startbane, som indeholder alle de fornødne elementer, du skal bruge til at bygge banen, som Mario skal fuldføre.

Startsættet fra the LEGO Group er yderst samlevenligt og indeholder den interaktive LEGO® Mario™ minifigur, som giver øjeblikkelige og udtryksfulde svar via LCD-skærmene og højtaleren. Legetøjssættet er modulopbygget, og er derfor det perfekte byggesæt til leg alene, hvor børn styrker deres problemløsningsevner og kreativitet, eller til konkurrencer med vennerne. Du har altid mulighed for at flytte rundt på klodserne for at skabe nye baner, som du kan mestre.
 

Udvid Super Mario™ oplevelsen med udvidelsessæt og powerpakker

Når du har investeret i startsættet med LEGO® Super Mario™, er der mulighed for at købe forskellige udvidelsessæt og powerpakker for at bygge nye baner og se, hvor mange mønter du kan få Mario til at indsamle. Du kan skabe unikke baner og tilføje et nyt lag af spænding og action, når Mario skal begive sig ud på farefuld færd.

Der findes mange udvidelsessæt, du kan investere i, så du kan opleve nye eventyr fra det velkendte Super Mario™ univers. Du kan bl.a. besejre fjender og overvinde udfordringer i Toads landby eller opleve diverse vippe-, ryste- og balanceudfordringer i Browers slot.

Indenfor powerpakker til LEGO® Super Mario™ findes der diverse interaktive dragter og tilbehør, som gør det muligt for Mario at indsamle mønter på anden vis og dermed reagere på anderledes måder, end startsættet tilbyder. Det kan være alt fra at angribe med ild og ”flyve” efter mønter.
 

Oplev Mario uden begrænsninger med LEGO® Super Mario™ app

Mulighederne stopper ikke der – for der er faktisk en LEGO® Super Mario™ app, hvor du kan bruge en masse seje, digitale byggeværktøjer til at få inspiration til flere baner og legeoplevelser samt dele dine fantastiske idéer med andre Mario-fans. Den gratis app rummer sjove muligheder til at udvide legen og spillet på både alene eller sammen med andre.

LEGO® Super Mario™ appen giver dig digital forbedret byggeri ved flere af udvidelsessættene, hvor du finder intuitive instructions PLUS-vejledninger med visningsværktøjer, som gør konstruktionsopbygningen sjovere og nemmere. Du får samtidig forslag til, hvorpå du kan ombygge og lege med netop det konkrete sæt, så du får det meste ud af din LEGO® Super Mario™ legetøjssæt.
 

Sikkerhed fremfor alt

App'en er selvfølgelig sikker at anvende for børn uanset alder, så de kan dele deres idéer, lege og oplevelser med andre fans og Mario-entusiaster. Du kan derfor være tryg ved at lade dine børn bruge appen, når de leger og skaber deres egne unikke baner og kreationer.