Plisségardiner

Plisségardiner er smarte, har et let udtryk og så er de praktiske, da de ikke fylder særlig meget. Når du har trukket dem op, kan de næsten ikke ses, og du kan få masser af lys ind i din bolig. 

Montering af plisségardiner

Overvejer du plisségardiner i boligen? Og har du brug for hjælp til, hvordan man monterer plisségardinerne? Så læs vores guide her, hvor du kan finde flere informationer og se smarte videoguides.

Brug for plisségardiner efter mål?

Passer standardmålene på plisségardinerne på siden her ikke til din bolig, kan du let bestille dem efter specialmål her

Inspiration til gardiner

Der findes et hav af forskellige gardiner, og det kan være svært at vælge. Skal du gå efter rullegardiner, plisse eller lameller? Hvilken farve skal du vælge og hvilket materiale? Mulighederne er mange - bliv klogere i guiden her. 

Fleksibel og minimalistisk solafskærmning med plisségardiner

Plisségardiner er en af de mest fleksible løsninger, når det kommer til afskærmning af dine vinduer og døre. Om du har små eller store glasarealer, så har vi plisségardinerne, der passer.

  • Plisségardiner fylder minimalt, når de er trukket op, så du kan få fuldt udbytte af din udsigt
  • De er lette at trække op eller ned, så de kun dækker præcis den del af vinduet, der er behov for
  • Med en Easy Fit-løsning kan du let og hurtigt montere plisségardiner uden at bore huller

 

Når du vælger plisségardiner til dit hjem, får du en løsning, der er yderst fleksibel. Du kan vælge mellem forskellige grader af mørklægning eller filtrering af lyset, så du får mest muligt ud af de lyse timer uden generende genskin eller skarpe stråler. Et plisségardin hjælper samtidig med at holde varmen, lyset eller nysgerrige blikke ude, når du har behov for det.

Ønsker du mørklægningsgardiner kan du også finde et bredt udvalg af forskellige løsninger inklusive plisségardiner hos os.
 

Find det rigtige plisségardin

Du kan vælge mellem forskellige modeller, der kan indstilles efter behov.

  • Up & Down: Nogle af modellerne kan du trække ned både fra toppen og fra bunden, det kalder vi Up & Down. Du behøver med andre ord ikke at dække mere end allerhøjst nødvendigt.
  • Trinløs betjening: Du kan også vælge et plisségardin med trinløs betjening, hvilket betyder, at du let og hurtigt kan indstille gardinerne med et træk eller et let skub. Du slipper altså for løse snore og gardiner, der glider ned med et brag.
  • Snoretræk: Med den klassiske model kan du indstille gardinet, selv om det hænger for højt til, at du kan nå det med hænderne. Det er den mest udbredte løsning og en sand klassiker, når det kommer til afskærmning af vinduer.

 

Du har altså rig mulighed for at finde et plisségardin, der passer perfekt til dine behov og vinduer. Husk også, at plisségardiner er lette og hurtige at rengøre. De behøver blot en fugtig kuld i ny og næ.

 

Spar tid på Bilka.dk

Hos os behøver du kun at handle et sted. Vi hjælper dig med at få mere tid til de vigtige ting ved at samle alt det, du har brug for på ét sted.

Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, så du altid kan finde det hele på én gang. Derved får du mere tid til at være sammen med ungerne og slappe af i sofaen.

Bestil dine nye plisségardiner i dag, og få dem leveret lige til døren!