Gardin guides

Bliv klogere på de forskellige typer af gardiner

Inden du vælger og køber dine DEBEL gardiner eller persienner, skal du opmåle dit vindue. Er du i tvivl om, hvordan du opmåler mest korrekt, så kan vores monteringsguides med videoer være en hjælp.

Kan du ikke finde et DEBEL gardin eller persienne, der passer til dit vindue, så kan du selv tilpasse gardinet eller persiennen med hjælp fra en af vores videoguides.

Når du har valgt og købt  dit DEBEL gardin eller persienne, skal produktet monteres korrekt i dit vindue. Vores videoguides for montering af de forskellige gardintyper vejleder dig i opsætning og montering.

I nedenstående finder du vejledninger til, hvordan du opmåler dit vindue, tilpasser gardiner og persienner samt monterer vores produkter. Du finder også inspiration til at vælge de rigtige gardiner til netop dit hjem. 

Er der ikke nogle gardiner, der passer præcis til dine vinduer? Så kan du også få besøg af Gardinbussen, hvor DEBEL kommer hjem til dig og hjælper dig med at skaffe de helt rigtige gardiner i specialmål. 

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige gardiner, og det kan være svært at vælge. Skal du gå efter rullegardiner, plisse eller lameller? Hvilken farve skal du vælge og hvilket materiale? Mulighederne er mange. Bliv klogere på de forskellige gardintyper i vores inspirationsguide her.

Sådan børnesikrer du gardiner

Har du børn i hjemmet, er det en god idé at børnesikre hjemmets gardiner, så der ikke sker uheld. Se hvordan du børnesikrer dine gardiner i hjemmet i vores videoguide her.