Lamelgardiner

Lamelgardiner egner sig godt til store vinduer, som især findes i mange nybyggede huse og lejligheder. Et lamelgardin er et oplagt valg til rummet, hvis du gerne vil skabe et look med et elegant touch.

Fordele, opmåling, tilpasning og montering af lamelgardiner

Overvejer du lamelgardiner som solafskærmning i boligen? Så læs vores guide her, hvor du kan finde flere informationer om lamelgardiner og se smarte videoguides

Brug for lamelgardiner efter mål?

Passer standardmålene på lamelgardiner på siden her ikke til din bolig, kan du let bestille dem efter specialmål her

Lamelgardiner giver perfekt lysindfald

Med de klassiske og funktionelle lamelgardiner kan du frit vælge hvor meget lys du vil lukke ind. Du drejer blot på lamellerne og vælger det lysindfald, som passer dig bedst. Specielt i moderne huse med store vinduespartier kan et lamelgardin være en elegant og klassisk løsning. Lamellernes store, vertikale linjer giver nemlig balance og ro til din stue, dit køkken eller et hvilket som helst andet rum.

  • Du får muligheden for at justere lynindfaldet ved at vippe lamellerne
  • Du kan selv vælge, om gardinet skal trækkes til højre eller venstre
  • Nogle lamelgardiner er børnesikret

Du kan vælge mellem flere forskellige grader af gennemskinnelighed, når du vælger et lamelgardin fra Bilka.dk. Det går fra de helt lette og strukturvævede til de glatvævede og til sidst de kraftige mørkelægningslameller, der er det oplagte valg til soveværelset.

Et lamelgardin giver ethvert rum en elegant og diskret mulighed for at skærme for solen, filtrere lyset eller lukke af for nysgerrige blikke.
 

Vælg det rigtige lamelgardin

Bilka.dk tilbyder flere forskellige varianter af lamelgardiner, så du kan finde dem, der passer bedst til dine behov i de forskellige rum.

  • Den mørkelæggende version, der er perfekt til soveværelset, så solen ikke titter ind på de lyse sommernætter, eller så du ikke bliver vækket for tidligt om morgenen af sollyset. De er ligeledes perfekte i børneværelset, så det ikke er for lyst, når de små skal lægges tidligt i seng.
  • Den klassiske linje af strukturvævede lamelgardiner, der er let gennemskinnelige.
  • Luksusmodellen, der filtrerer sollyset og giver en behagelig belysning uden at lukke for meget af det naturlige dagslys ude. De er perfekte til brug i rum, hvor det primært handler om at skærme af for ind- og udsynet.

Når du har valgt de lamelgardiner, du ønsker, kan du let og hurtigt bestille dem på nettet og få dem leveret lige til døren. Find værktøjet frem, og se informationsvideoer på Bilka.dk, der viser, hvordan du tilpasser og monterer dine lamelgardiner.
 

Shop efter din boligstil

Når du handler hos Bilka.dk, kan du finde alt det, du skal bruge for at indrette en bolig, lige som du ønsker det. Du kan enten gå på jagt i vores store udvalg eller lade dig inspirere af vores shoppingguide til boligstil.

Når du skal vælge de helt rigtige gardiner, er det også et spørgsmål om at finde dem, der passer bedst til din indretning. Som udgangspunkt er lamelgardiner et valg, der passer ind i de fleste indretninger, hvad end du er til det romantiske, det nordiske, det retroinspirerede eller det minimalistiske.

Hos Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Find det, du mangler i dag!