Rullegardiner

Rullegardiner er et praktisk og tidsløst gardinvalg. Find og bestil dine nye rullegardiner i udvalget her, hvor der er mange forskellige farver, mønstrer og størrelser at vælge imellem – til både børne- og soveværelset, stuen og køkkenet.

Montering af rullegardiner

Overvejer du rullegardiner som solafskærmning i boligen? Så læs vores guide her, hvor du kan finde flere informationer om rullegardiner og se smarte videoguides.

Brug for rullegardiner efter specialmål?

Passer standardmålene på rullegardinerne på siden her ikke til din bolig, kan du let bestille dem efter specialmål, da vi samrbejder med DEBEL. Når du bestiller rullegardiner på speicalmål fra DEBEL, får du en løsning som er skræddersyet til dine vinduer.

Inspiration til gardiner

Der er mange overvejelser at gøre sig, når du skal vælge gardiner: Hvilken type gardiner skal det være? Skal de være 'usynlige' eller skille sig ud som en del af indretningen? Er det nødvendigt med mørklægning? Mulighederne er mange - Lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem.  

Rullegardiner – det praktiske valg af gardiner

Rullegardiner er et godt, billigt og praktisk valg, når du skal have nye gardiner til dine vinduer i børneværelset, soveværelset og gæsteværelset. Men rullegardinet kan naturligvis også bruges i din stue, køkken eller entre – det er med andre ord anvendeligt i mange typer af rum. En anden fordel ved et rullegardin er også, at det passer godt til mange stilarter – næsten uanset hvilken indretning du har i dit hus eller lejlighed, er rullegardiner et fornuftigt valg. På Bilkas webshop finder du altid rullegardiner til en skarp pris i forskellige farver og mønstre, så vælg dit favorit gardin og shop online i dag. Vi har hurtig levering og ubegrænset returret.

 

Hvilket rullegardin skal jeg vælge?

Grå, sorte og hvide rullegardiner er især populære i Danmark, hvilket skyldes det enkle udtryk de ensfarvede gardiner kan skabe i dit vindue. Hvis du ønsker rullegardiner til f.eks. stuen eller køkkenet er der også modeller der er lidt mere dekorative med mønstre, som vil være et oplagt valg, hvis du ønsker at skabe et lidt andet udtryk i din bolig.

 

Rullegardiner med eller uden mørklægning?

I opholdsrum som f.eks. stue og køkken gør det ikke så meget, hvis der kan slippe lidt lys gennem gardinet. I soverum og på børneværelser er det en rigtig god idé at vælge rullegardiner med mørklægning, fordi familiens mindste måske skal sove før det er helt mørkt udenfor. Forskning viser desuden, at det er meget vigtigt for vores søvnkvalitet, at der er mørkt i det rum vi sover i. Derfor er mørklægningsgardiner ikke kun til børneværelset, men kan med stor fordel monteres i alle soveværelser.

Mange tror at mørklægningsgardiner kun findes i sort – det er helt forkert og selv lyse gardiner kan i dag have mørklægnings effekt. Se hele vores udvalg af gardiner med mørklægning

 

Guide til opmåling, tilpasning og opsætning af rullegardiner

Det er super nemt at måle op til gardiner. I denne videoguide til opmåling af rullegardiner kan du se, hvordan du gør, og hvad du skal være opmærksom på.

Rullegardiner passer normalt altid i højden, hvilket er en af de store fordele ved rullegardiner. Hvis dine vinduer er ekstra høje skal du dog sikre, at de rullegardiner du vælger, er lange nok. Det er ikke noget problem, hvis et gardin er længere end dit vindue, da eventuelt overskydende gardinstof bare vil blive på rullen øverst i vinduet. Det kan dog være nødvendigt at tilpasse rullegardinet i bredden, så det passer helt perfekt. Det er heldigvis nemt at tilpasse – se vores videoguide til tilpasning af rullegardiner her.

Før montering af dine nye rullegardiner kan du med fordel se vores nemme videoguide til montering af rullegardiner. Fremgangsmåden er derudover fint forklaret i den vejledning, som følger med når du køber rullegardiner på Bilka.dk.

 

Andre gardinløsninger, der kan passe til dit hjem

Er du i tvivl, om rullegardiner er det helt rigtige valg for dig? Og ønsker du at høre mere om andre typer gardinløsninger? Så se også udvalget af vores øvrige sortiment som f.eks. plisségardiner, lamelgardiner, foldegardiner og persienner vi har det hele på Bilka.dk

 

Bredt udvalg af rullegardiner til boligen på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af rullegardiner i mange størrelser, farver og kvaliteter og med og uden mørklægning. Gå på jagt i udvalgt og find lige præcis de rullegardiner der passer til dine vinduer. Bestil allerede i dag!