Plisségardiner med mørklægning

Træt af morgensol direkte ind i soveværelset eller nysgerrige blikke ind ad vinduerne i køkkenet? Hvis du monterer et af vores mange flotte plisségardiner til mørklægning, slipper du for det.

Plisségardiner til mørklægning – bredt online udvalg

Det kan være utroligt generende at have direkte sollys stående direkte ind i boligen. Er du blevet træt af at prøve at skærme tv’et mod sol eller flytte rundt på interiøret i stuen eller soveværelset for at undgå nysgerrige blikke udefra? Så er det nu, at du bør tage et kig på nogle af vores både smarte og praktiske plisségardiner til mørklægning. 

  • Mange modeller i flere farver og størrelser
  • Skærmer mod lys og uvedkommende blikke udefra
  • Justérbare efter det aktuelle behov

 

Det kan være yderst belastende ikke selv at kunne bestemme, hvem man ”inviterer” ind i sit hjem. Så er det sådan set ligegyldigt, om der er tale om direkte sollys om dagen, nysgerrige blikke fra forbipasserende om aftenen eller generende blink fra gadelygter om natten. 

Det er der heldigvis en løsning for – og den hedder mørklægningsgardiner.

 

Indret dig flot og funktionel med mørklægning

Tænker du buldermørke og en nærmest klaustrofobisk indelukkethed? Det tunge og mørke er manges opfattelse af denne type gardiner. Det er dog langt fra virkeligheden. Der er nemlig sket rigtigt meget i løbet af de senere år.

I dag kan du få plisségardiner til mørklægning, der er lyse og lette, og i en farve der komplementerer indretningen i det rum, hvor de skal monteres. Mørklægningsgraden afhænger nemlig ikke nødvendigvis af farven på gardinerne, men i høj grad af kvaliteten. Vi forhandler flere modeller fra DEBEL, og du er derfor garanteret et virkeligt kvalitetsprodukt. Ønsker du med eller uden snoretræk? Det afgør du selv.

 

Hvilket plissegardin til mørklægning skal jeg vælge?

Uanset, hvilken model du bestemmer dig for, får du en 100% mørklægningsløsning. Her er et par punkter, som du bør have med i dine overvejelser, inden du bestemmer dig.

  • Funktion: Skal gardinet udelukkende have en praktisk-funktionel eller også en æstetisk funktion? Er der med andre ord en indretningsstil med interiør og farver, der skal tages hensyn til? Afdæk dine præferencer, så du får den for dig meste optimale løsning.
  • Størrelse: Gardinerne fås i mange forskellige størrelser. Husk, at de kan afkortes efter behov, og det er ikke svært. Tjek vores guide til: Hvordan du opmåler, tilpasser og monterer dine nye plisségardiner. 

 

Køb dit nye plisségardin til mørklægning på Bilka.dk

Har du bestemt dig for en model? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Vi sørger så for levering og giver dig ubegrænset returret oveni.