Persienner

Persienner er et klassisk og sikkert valg, når du skal vælge afskærmning til dine vinduer. På Bilka.dk finder du et udvalg af billige persienner, der er lige til at hænge op.

Montering af persienner

Overvejer du persienner som solafskærmning i boligen? Så læs vores guide her, hvor du kan finde flere informationer om persienner og se smarte videoguides

Brug for persienner efter mål?

Passer standardmålene på persienner på siden her ikke til din bolig, kan du let bestille dem efter specialmål her

Gardin inspiration

Der findes et hav af forskellige gardiner, og det kan være svært at vælge. Skal du gå efter rullegardiner, plisse eller persienner? Hvilken farve skal du vælge og hvilket materiale? Mulighederne er mange - bliv klogere i guiden her. 

Skab den perfekte balance mellem lys og udsyn

Skal du vælge en ny form for afskærmning til dine vinduer giver udvalget, du får her på siden, flere muligheder på gode og klassiske løsninger. Med de tværgående persienner har du muligheden for at indstille vinklen, så du finder den perfekte afskærmning for solen uden at dække for dit udsyn.

  • Med persienner får du et enkelt og klassisk look
  • Persiennerne er lette at justere og lukker af for solens stråler uden at spærre for din udsigt
  • Med forskellige farver at vælge imellem kan du let finde dem, der passer ind i dit hjem

 

Persienner er en sand klassiker, som vi alle kender. Ikke alene er det en yderst fleksibel form for afskærmning, de er også velegnede til stort set alle former for vinduer og døre. Hos Bilka.dk har vi lavet en række videoer, der kan hjælpe dig med alt fra opmåling og tilpasning til montering.
 

Afskærmning, der holder på formen

På Bilka.dk forhandler vi persienner, der både tilfører ethvert rum en klassisk æstetik, men som også er en praktisk og holdbar løsning. De fleste af vores modeller er fremstillet i aluminium, hvilket giver en robust persienne, som er nem at gøre ren.

Med den formfaste kasse i toppen og de tynde, robuste lameller, får du persienner, der er lavet til at holde og blive brugt. De er lette at justere, holder formen og bliver ved med at se pæne ud år efter år. Lige meget hvilken farve, du vælger, så er alle dele indfarvet, så helhedsindtrykket forbliver det samme. Rent og neutralt.

Du kan også frit vælge, om dine persienner skal monteres i vindueskarmen eller direkte i loftet – overkassen er tilpasset begge muligheder. På den måde kan du frit bruge dine persienner på traditionel vis eller endog vælge at hænge dem som en fleksibel rumdeler.

På de enkelte persienner kan du se, hvilke mål de fås i, og der er naturligvis også altid mulighed for, at du kan afkorte persiennerne, så de passer præcist til dine vinduer.
 

Bilka.dk – vi guider dig hele vejen

Når du handler hos os, får du mere end bare de varer, du skal bruge – vi står for oplevelser for hele familien. Om I skal have hjælp til at vælge de rigtige persienner, den rigtige gave eller bare se, hvad vi har af spændende udvalg, så står vi klar til at hjælpe. Vi rater højt på Pricerunner af præcis den grund, og fordi vi yder god service, er troværdige og har kunder, der er glade for os.

Bestil trygt dine nye persienner i dag! I vores guide til persienner fortæller vi, hvorfor det er et godt valg for dig. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!