Lamelgardiner til mørklægning

Er du på udkig efter nogle flotte gardiner til mørklægning til et eller flere vinduespartier? Så er du landet det helt rette sted. Her på Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af lamelgardiner til mørklægning. De fås i mange størrelser og farver.

Lamelgardiner til mørklægning – mange fordele

Med lamelgardiner til mørklægning får du en både dekorativ og effektiv gardinløsning med fokus på afskærmning af såvel almindeligt dagslys, direkte sol, reflekterende solstråler og nysgerrige blikke om dagen som lys fra gadelygter, lysskilte og billygter om aftenen og natten. Lamelgardiner fremstår som udgangspunkt elegante og tidløse, og de passer derfor ind i de fleste boligindretninger.

  • Kan anvendes døgnet rundt, både som almindelige gardiner og som mørklægningsgardiner
  • Fås i flere størrelser og farver – er dog mest velegnet til store vinduer
  • Er dekorative og funktionelle overalt i boligen

 

Selv om gardinerne er tiltænkt som en let og enkel afskærmning af lys og uønskede blikke udefra, fungerer de også fint som almindelige gardiner. Du kan få en virkelig effektiv mørklægning, uden at solafskærmningen nødvendigvis virker mørk og tung. Også lyse farver kan holde lyset ude og have stor mørklægningseffekt. Kombineret med lamelgardiners lette og luftige design får du en moderne og lækker løsning.

Lamelgardiners superpraktiske rotationsfunktion gør det nemt selv at styre hvor meget eller lidt, du vil mørklægge rummet. Det gør dem yderst fleksible.

 

Hvilke lamelgardiner skal jeg vælge?

Er det første gang, at du ser dig om efter mørklægningsgardiner? Er du derfor lidt i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en model? Her følger et par punkter, som forhåbentlig kan lette processen lidt.

  • Størrelse: På grund af lamellernes længde er gardinerne bedst egnede til store vinduer. Er du på udkig efter andre gardintyper til mørklægning, så tjek vores udvalg af andre mørklægningsgardiner end lamelgardiner.
  • Mørklægningsgrad: Rotér dig frem til præcist det lysindfald, du vil have. Rotationsmekanismen gør det muligt at justere lamellerne efter behov. Nemt og praktisk.
  • Farve: Mørklægning er ikke ensbetydende med mørke og tunge gardiner. Vælg mellem flere farver.

 

Køb dit nye lamelgardin til mørklægning på Bilka.dk

Uanset, hvilke gardiner du bestemmer dig for, er du garanteret høj kvalitet, når du handler hos Bilka.dk. Når du har fundet frem til det helt rigtige, bestiller du det nemt og bekvemt online på Bilka.dk. Vi sørger så for, at du får leveret din bestilling direkte hjem på din adresse.