Mobil fotoprintere

Køb en mobil fotoprinter, og få mere ud af dine billeder. Er du vild med at tage billeder, og har du mobilen fuld af minder, så kan du med en mobil fotoprinter printe dine yndlingsbilleder på farten og dele dem fysisk med dine venner. Let, hurtigt og hyggeligt. Se udvalget herunder.

Skab og del minder med en mobil fotoprinter

At vi kan tage billeder med mobilen, gør, at vi altid har et kamera ved hånden, og at vi tager mange flere billeder end tidligere, men det betyder også, at vi ofte glemmer dem igen. Med en mobil fotoprinter får du mere ude af minderne:

  • Print dine yndlingsbilleder på farten

  • Del med dine venner og bekendte

  • Forbind let til mobilen med Bluetooth

Det er skønt at have et rigtig godt kamera til de store og vigtige begivenheder i livet, men der er også en stor charme ved billederne på mobilen – især nu, hvor de nyeste modeller kan tage billeder i utroligt høj kvalitet.

Hos Bilka.dk finder du et flot udvalg af mobile fotoprintere i forskellige prisklasser, så du kan finde en, som passer til dine behov. Tag printeren med i tasken, eller brug den derhjemme, hvis du vil sende en personlig hilsen.

Vælg den rigtige mobilprinter

Der er ikke den store forskel på mobile fotoprintere. Størrelsen og mulighederne er nogenlunde de samme, men der er dog nogle aspekter, du kan kigge på.

  • Billedstørrelser: Der er forskel på, hvor stort den mobile fotoprinter kan printe ud. Sædvanligvis passer størrelserne til en af standardstørrelserne inden for fotorammer – f.eks. 10 x 15 cm eller 5 x 8 cm. Hvad er dit behov?

  • Kapacitet: Hvis du ikke skal rende rundt med en bunke papir i tasken, er det også værd at kigge på, hvor meget papir, der kan være i printeren. Skriver du ikke ret mange billeder ud, er det mindre væsentligt.

  • Forbrug: Hvor mange printerpatroner medfølger, hvad koster ekstra patroner, og hvor mange udskrifter, kan du få ud af en patron? Følger der papir med? Hvor meget strøm bruger printeren?

Se det flotte udvalg herover, og bestil dine nye mobile fotoprinter i dag!