Digitale fotorammer

En digital fotoramme er en fantastisk måde at bringe personlighed, minder og glæde ind i dit hjem. Med din digitale billedramme kan du nemt få vist og dele dine smartphone billeder eller videoer med andre. Find din digitale fotoramme på Bilka.dk  

Mere personlighed med en digital billedramme  

Er du typen der har lagret din kamerarulle med billeder og videoer, som du ikke får set tilbage på? Takket være den nemme og innovative digitale billedramme kan du fremvise og dele vigtige øjeblikke med dine familie og venner. I øvrigt kan du også modtage billeder og videoer fra dine omgivelser. Det er en rigtig god gave idé til bedsteforældre, så de altid får de nyeste og sødeste billeder af børn og børnebørn. Upload dine billeder og videoer på appen. Du bestemmer selv hvilke øjeblikke du vil vise eller dele med andre. Nemmere bliver det ikke! 

 

Digital fotoramme til din smag 

På Bilka.dk har vi et udvalg af forskellige typer digitale billedrammer. Er du på udkig efter en digital fotoramme til dig selv eller som gave, er der flere ting, du bør overveje, hvilken digital fotoramme der bedst matcher dine ønsker og behov. Skal du have en digital fotoramme, bør du overveje:  
 

  • Størrelsen: Digitale fotorammer kan fås i forskellige størrelser. Find den størrelse der passer til indretningen.  
  • Farven: De digitale billedrammer kan fås til enhver smag. Blandt andet i sort-, hvid- eller som træramme. 
  • Placering: Det er vigtigt at placere din digitale fotoramme, så den passer din indretning. Blandt andet kan den blive en del af stuen, køkkenet eller soveværelset. Sæt billedrammen til at vise et enkelt motiv, eller lad den på køre på en diasshowfunktion.  

 

Find digitale fotorammer på Bilka.dk 

Hvis du er på udkig efter digitale fotorammer til dig selv eller som en gave, kan du gå på Bilka.dk og se vores udvalg af digitale billedrammer. Mangler du et godt kamera, mobiltelefon, som kan tage de gode billeder af dine øjeblikke, finder du det også her på Bilka.dk.