Træningsshorts til mænd & damer

Bliv klar til træning udenfor i det dejlige vejr eller inde i træningslokalet med et par træningsshorts På Bilka.dk kan du opleve praktiske og stilrene shorts til træning for både mænd og kvinder. Se alle de forskellige designs og størrelser i vores udvalg lige herunder.  

Buksestørrelser

Er du i tvivl om hvilken buksestørrelse du skal have eller hvilket cut der passer til dig? Læs guiden

Lette og luftige shorts til træning  

Er du på jagt efter let og luftigt træningstøj? Når du træner indenfor i et træningslokale eller udenfor i det gode vejr, bliver det hurtigt varmt for kroppen. Det er derfor vigtigt, at have tøj på, som føles behageligt og let at have på, og her er træningsshorts et yderst oplagt valg af flere gode grunde:  

  • Træningsshorts er oplagt til træning i varmere vejr 

  • Træningsshorts sikrer mest muligt luft til dine ben og understøtter høj bevægelighed 

  • Træningsshorts er normalt designet med lette, åndbare og fleksible materialer  

Med et par shorts til træning kan du kort sagt forbedre betingelserne for at sikre en god træningsoplevelse, selv når du sveder og har det varmt.  

 

Opdag træningsshorts i praktiske designs 

Træningsshorts er først og fremmest skabt til at imødekomme særlige behov, som opstår under træningen. Pasformen er her en vigtig detalje. Træningsshorts har typisk en snørelukning, hvilket gør det nemmere for dig at sikre den bedste pasform og undgå, at bukserne falder ned under træningen.  

Shorts til træning er som regel også lavet med åndbare og svedtransporterende materialer såsom polyester eller bomuld, hvilket hjælper dig med at holde kropstemperaturen på et fornuftigt niveau og undgå, at tøjet føles tungere på grund af sved. I vores udvalg finder du desuden træningsshorts med refleksdetaljer, hvilket hjælper med at gøre dig mere synlig i mørket.  

 

Køb træningsshorts og andet træningstøj til voksne på Bilka.dk 

På Bilka.dk kan du finde alt det, du har brug for til at skabe en komplet garderobe til træning. Træningsshorts og trænings T-shirts er oplagte, når det hurtigt bliver varmt i løbet af træningen, mens træningsbukser og træningstrøjer kan være et godt valg, når du træner udenfor i lidt køligere vejr. Vi står for oplevelser for hele familien, og har derfor også træningstøj til både voksne og børn.