Sports BH

Når du er ude at løbe, træne eller dyrke sport, så er en sports-BH helt nødvendig. På Bilka.dk kan du finde en sports-BH fra en lang række af populære mærker, så du er sikret høj kvalitet og god pasform.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Find en sports-BH til en aktiv hverdag

En sports-BH er et essentielt eje, hvis du som kvinde dyrker meget sport. Sports-BH’en er nemlig lavet specielt til sport, hvilket betyder, at den ikke er i helt samme materialer, som dine almindelige BH’er. Med en sports-BH får du nemlig en lækker BH, der kan suge en masse sved uden blive helt våd, og som giver maksimal støtte til din barm. Derudover tørrer BH’en også hurtigere, da den bliver lavet i mere hurtigttørrende materialer såsom polyester og nylon. 

Der er som regel heller ikke nogen bøjle i en sports-BH, som sidder tæt ind til kroppen, så den kan holde barmen på plads, når du løber eller dyrker en anden form for motion. Find hele vores udvalg af sports-BH’er her på siden.

 

En sports-BH er også rar i hverdagen

Fordi der ingen bøjle er i en sports-BH, er den utroligt rar at have på gennem en hel dag. Du ka’ dermed også bruge en sports-BH i hverdagen, hvor du nødvendigvis ikke dyrker noget sport. Når du er trætte af dine almindelige BH’er, så hopper du bare i en sports-BH, som sidder helt anderledes, men stadig giver god støtte til barmen. 

 

Find det helt rigtige sportstøj til din aktive livsstil

Udover at have et stort udvalg af lækre sports-BH’er, har vi også et stort udvalg af andet sportstøj, som du ka’ bruge til din træning. Du ka’ blandt andet finde løbebukser til både sommer og vinter. Udforsk hele udvalget af sportstøj på Bilka.dk, og find det du skal bruge til en aktiv hverdag.

 

Vi tilbyder ubegrænset returret på alle vores varer

Hvis du finder noget sportstøj, du ka’ lide, men du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, kan du altid bestille en eller flere størrelser hjem uden bekymring. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret på alle vores varer, så du altid kan ombytte eller returnere dine købte produkter.