Badekåber til mænd

En varm badekåbe er en god måde at starte din dag på. Om det er den travle hverdag eller en afslappende weekend, så kan en badekåbe måske hjælpe med at du får en god start på dagen. Dyk ned i vores udvalg af moderne badekåber her.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Badekåben til dig, som har alt

En varm og moderne badekåbe til mænd er en god gave til dig, der er vild med afslapning og bløde materialer. Faktisk bør badekåber være fast inventar i enhver mands badeværelse, som ønsker at få den helt rigtige start på dagen efter et varmt bad. 

Det praktiske ved vores badekåber er, at du ikke behøver bruge dem udelukkende efter et bad. En skøn badekåbe fungerer også rigtig godt til at slappe af i sofaen på en doven søndag. Drømmer du om at sætte prikken over i’et på den dag, hvor du fortjener ekstra afslapning? Så er et par dejlige hjemmesko til mænd også velegnet. 

 

Det kan ske for os alle, at vi fortryder vores køb. Heldigvis har du på Bilka.dk ubegrænset returret. Så kan du bytte din dejlige badekåbe til en anden model. Det gælder, så længe du har din kvittering med, og at emballagen er original samt intakt.

 

Badekåbe og morgenkåbe: Hvad er forskellen?

Mange tror, at en badekåbe og en morgenkåbe har samme formål, men det er ikke helt tilfældet. En badekåbe sørger for, at du holder varmen efter et bad, en svømmetur i poolen eller en forfriskende tur i det brusende hav. En badekåbe har derfor en markant bedre sugeevne til den våde krop end en morgenkåbe. Dog kan du bruge en badekåbe til nogenlunde det samme som en morgenkåbe. 

En morgenkåbe er mest beregnet til at tage på efter en god nats søvn, en lang arbejdsdag eller til at slappe af i. Den kan altså ikke absorbere vand på samme niveau. Brug i stedet vores skønne håndklæder i bomuld. Bagefter kan du tage morgenkåben på for at opleve den bløde og varme kvalitet.

Uanset hvad du foretrækker, så håber vi, at du finder det står og mangler i din hverdag på Bilka.dk.