Brændekløvere

Brændekløver_800x600.jpg
6 produkter
Lille, kompakt og kraftig liggende brændekløver
2.249 kr.
Variabel, nøjagtig og stærk opretstående brændekløver
5.499 kr.
Ideel til kløvning af brænde fra ca. 20-52 cm
2.499 kr.
Variabel, nøjagtig og stærk opretstående brændekløver
5.999 kr.

Træet spaltes i 4 stykker pr. gennemløb

299 kr.

Brændekløveren skal passe til din brændeovn

Når du skal vælge brændekløver, er det vigtigt at finde ud af, hvor bred din brændeovn er. Brændekløveren skal nemlig kunne kløve brændet i en længde, så det kan komme ind i brændeovnen. På nogle modeller er det muligt at indstille kløvelængden. Det er desuden en god idé at overveje, hvor ofte du har brug for at kløve brænde. Sker det kun et par gange om året, er en mindre brændekløver tilstrækkelig.

Husk sikkerheden og ergonomi, når du bruger din brændekløver

Når du tager din nye brændekløver i brug, er det vigtigt, at brændekløveren står på et jævnt underlag. Husk at bruge beskyttelsesbriller og -handsker, ligesom det er en god idé at placere brændekløveren et lidt afsides sted i haven, så ingen kommer til skade.

Vælger du at anskaffe dig en mindre brændkløver, er det vigtig at få maskinen op i en passende højde, så du får den bedst mulige arbejdsstilling. Brug f.eks. et bord eller en trailer, så du får den højde, der passer dig. Køber du en lodret brændekløver, betyder det, at du er fri for at løfte dit brænde så højt, så du på den måde ikke belaster din krop så meget.

Husk også at opbevare brændekløveren et tørt sted - så kan den holde mange år. Lige som du også skal opbevare dit brænde tørt. Se vores udvalg af brændely.